U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
De alsa Voedingsadvies – in slechts 3 stappen de optimale voeding voor uw hond vinden. Nu de individuele voedingsaanbeveling testen.

Biodor® Geurverwijderaar & reiniger concentraat "Animal"

2 Beoordelingen
Hygiënisch, milieuvriendelijk en zeer goed verdraagzaam voor mens en hond. meer informatie ...
Laden ...
17,90
17,90 / 1 l
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

De geurverwijderaar & reiniger werkt effectief tegen onwelriekende omgevingsmerken, urine, ontlasting en speeksel en elimineert geuren permanent. Ideaal te gebruiken voor tapijten en bekleding, in de hondenmand, in transportboxen, in de dierenartspraktijk en thuis. Biodor® Animal Geurverwijderaar & reiniger is als licht biologisch afbreekbaar geklasseerd en voor mens en dier ongevaarlijk. De kweekvijver voor ziektekiemen wordt gereduceerd, door de microorganismen die diep in voegen, randen en ritsen indringen. Op alle waterverdragende oppervlakten te gebruiken. Zeer zuinig in gebruik – ontvouwt alleen met water verdund zijn volle werking. Voor moeilijk toegankelijke plekken en hondenbedden is een sprayfles bij de levering inbegrepen. Inhoud: 1000 ml.
Geschikt voor:
  • niet toe te passen op de hond

Recensies
2 Beoordelingen

Super schoonmaakmiddel voor urineplekken
Van , Geschreven op 20.05.2019

Ik had heel veel over dit product gehoord en wilde het zelf nou eens uitproberen. En ik moet zeggen ik ben gewoon enthousiast. Daardoor dat het een concentraat is kan je behoorlijk wat flessen vullen. Ik heb ook een blacklight-lamp gehaald om zelfs oude urineplekken van mijn katten op te sporen. Helemaal goed insproeien zo dat de plek door en door nat is en gewoon laten drogen. Je zie gewoon dat dit middel werkt. Als het oude plekken zijn mss de volgende dagen nog een of twee keer nabehandelen. Maar uiteindelijk zie je zelf onder blacklight niks meer van en je ruik ook geen urine meer. Je kan dit middel ook voor urineplekken op je bankstel of stoelen gebruiken en dat bespaart gewoon weer een nieuwe inrichting. Dus Biodor is een echte aanrader voor iedereen die huisdieren heeft.

Fijn product!
Van , Geschreven op 12.09.2014

Dit is één van de betere schoonmaakmiddelen voor het buitenverblijf van mijn fretten. Met 1 liter concentraat kun je heel wat sprayflessen vullen, dus de prijs valt in verhouding erg mee. Het middel ruikt fris en verdrijft de sterke frettengeur. Ook binnenshuis bij hond en kat doet het middel wat het belooft, dus ik ben dik tevreden.

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren