alsa Voedings-abonnement
Beispiel 1
Stap 1 van 3

Gaat u naar hondenvoeding in de rubriek "Voeding" en selecteer de gewenste artikelen met een klik op de button "aan Voedings-abonnement toevoegen"

Vanaf 35,- euro wordt het Voedings-abonnement gratis verzonden.

Nu bekijken!

Beispiel 2
Stap 2 van 3

Heeft u de artikelen geselecteerd? Om uw Voedings-abonnement te voltooien, opent u nu een online-account. Wanneer u bij een eerdere aankoop reeds een online-account heeft aangemaakt, kunt u zich met uw bestaande inloggegevens aanmelden.

Beispiel 3
Stap 3 van 3

Nu kunt u na een klik op de button "Voedings-abonnement nu voltooien" in uw account-overzicht de verdere configuratie stappen doorvoeren. Hierbij legt u stap voor stap de gewenste leverings interval, het afleveradres en de betaalwijze voor uw Voedings-abonnement vast.

In de laatste stap kunt u nog eenmaal uw gegevens controleren en uw Voedings-abonnement opslaan en afsluiten.

* Het aanbod geldt alleen voor levering via alsa-nature voedingsabonnementen. De 5% korting geldt niet voor afgeprijsde artikelen, welkomstpakketten, waardebonnen en artikelen met klantindividuele aanpassingen. Het prijsvoordeel geldt niet voor reeds verwerkte bestellingen. Kortingscodes kunnen per abonnementslevering ingewisseld worden, daarbij vervalt dan het 5% prijsvoordeel bij de betreffende producten. Het prijsvoordeel kan niet in contanten worden uitbetaald.