alsa-nature SENIOR Blik-menu-mix
Nu met 25% korting!

Onze algemene voorwaarden

U kunt betalen per

  • Ideal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Vooruitbetaling

Ideal

iDEAL is een betaalmethode waarmee u uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Let op: Betaling met iDEAL is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.

Creditcard

Wanneer u een geldige VISA of EUROCARD heeft, kunt u met creditcard betalen. Vergeet u alstublieft niet de actuele kaartgegevens in te vullen. Uw creditcard wordt op zijn vroegst vijf dagen na verzending belast.

Paypal

Paypal is een betaalprovider die u de mogelijkheid biedt om uw creditcard of uw (Nederlandse) bankrekening te koppelen aan een Paypal account. Op alle websites die Paypal ondersteunen kunt u daarna met uw Paypal account betalen. Paypal verrekent de betaling met uw creditcard of bankrekening. Een Paypal account is gratis en veilig omdat u geen betaal- of creditcard gegevens hoeft door te geven aan de webshop. Paypal is feitelijk een extra laag tussen uw gegevens en de website van de verkoper.

Vooruitbetaling

Wilt u liever vooruit betalen, maakt u dan het orderbedrag (incl. verzendkosten) over op onze rekening:
Rabobank Groningen
Rekeningnummer: 15.83.64.384
T.n.v. alsa-nature.nl
IBAN: NL38RABO0158364384
BIC: RABONL2U
De verzending van uw bestelling vindt plaats direct nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Verpakking- en verzendkosten

Uw bijdrage in de verpakking- en verzendkosten bedraagt, binnen Nederland, slechts € 5,90. Bij deelleveringen worden de verzendkosten slechts eenmaal in rekening gebracht. Naleveringen zijn kostenloos. Vanaf € 85,- bestelwaarde leveren wij, binnen Nederland, verzendkostenvrij. Ons voedings-abonnement leveren wij in heel Nederland verpakking- en verzendkostenvrij!

Verzendkosten buiten Nederland tot max. 25 kg

Bij bestellingen boven 25 kg helpt onze klantenservice graag verder!

Zone 1: 5,90 Euro

België, Denemarken, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk

Zone 2: 7,30 Euro

Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Malta, Monaco, Zwitserland, Spanje (vasteland), Tsjechische Republiek

Zone 3: 9,30 Euro

Bulgarije, Grootbritannië, Ierland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Slowenië, Slowakije, Spanje (Andorra, Balearen, Canarische eilanden), Hongarije, Cyprus

Andere landen op aanvraag.


Ons aanbod

Bij het verschijnen van de actuele catalogus gelden de in deze catalogus genoemde prijzen. Alle eerdere prijzen en catalogi worden daarmee ongeldig. Alle catalogusprijzen zijn eindprijzen en zijn inclusief BTW. Ons aanbod in de catalogus en op internet zijn bindend.

Uw overeenkomst met ons bedrijf

De minimale bestelwaarde is € 20,-, daaronder berekenen wij een kleine order toeslag van € 2,60,-. De minimale bestelwaarde voor onze verzendkostenvrije voedings-abonnement bedraagt € 35,-. Een overeenkomst komt onafhankelijk van betalingswijze en tijdstip met uw bestelling enerzijds en onze orderbevestiging of levering anderzijds tot stand. Reageren wij niet binnen 14 dagen, dan geldt uw bestelling als afgewezen, evt. betalingen worden onmiddelijk terugbetaald. Is een overeenkomst tot stand gekomen, maar zijn de bestelde artikelen bij onze leveranciers desondanks niet binnen de rechtmatige termijn leverbaar, behouden wij ons het recht voor de overeenkomst te ontbinden. Wanneer dit voorkomt, wordt u daarvan op de hoogte gesteld en eventuele betalingen worden onmiddelijk teruggestort.

Levering

De levertijd bedraagt maximaal 14 dagen na totstandkoming van de overeenkomst, tenzij anders bij het product wordt aangegeven. Tot aan de volledige betaling behouden wij bij klanten in Nederland het volledige eigendom over de goederen.

Herroepingsrecht voor consumenten

Herroepingsrecht

U heeft het recht om zonder opgave van redenen binnen een termijn van 28 dagen deze overeenkomst te herroepen. De termijn van 28 dagen begint op de dag waarop op u de goederen heeft ontvangen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons

alsa-hundewelt GmbH & Co. KG
T.a.v. alsa-nature.nl
Gutenbergstr. 11
26632 Ihlow OT Riepe
email: info@alsa-nature.nl

middels een duidelijke verklaring (bijv. een per post verstuurde brief of een email) over uw besluit, deze overeenkomst te herroepen, informeren. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping op onze website (www.alsa-nature.nl), maar bent hiertoe niet verplicht. Maakt u van deze mogelijkheid gebruik, dan zullen wij u per omgaande (bijv. per email) een bevestiging betreft de ingang van de herroeping doen toekomen. Om aan de herroepingstermijn te kunnen voldoen moet u het bericht betreft het uitoefenen van het herroepingsrecht voor afloop van de termijn van 28 dagen inzenden.

Herroeping vervolg

Wanneer u deze overeenkomst herroept, zullen wij u alle betalingen, welke wij van u ontvangen hebben betreft deze overeenkomst, inclusief de verzendkosten (met uitsluiting van extra kosten welke zijn ontstaan wanneer u een andere vorm van levering heeft ontvangen dan de door onze gunstigste standaardlevering) per omgaande en uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag waarop de mededeling betreft uw herroeping bij ons binnengekomen is, terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij dezelfde betaalwijze als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij met u uitdrukkelijk iets anders overeen wordt gekomen; in geen geval worden u vanwege deze terugbetaling kosten berekent. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U moet de goederen per omgaande maar in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag, waarop u ons op de hoogte hebt gebracht van uw herroeping, aan ons terugzenden of overdragen. Aan deze termijn wordt voldaan wanneer u de goederen voor afloop van de termijn heeft verzonden. Wij dragen de kosten voor het terugzenden van de goederen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Opmerkingen / uitzonderingen van het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij

  • overeenkomsten ter levering van goederen welke snel kunnen bederven of waarvan de vervaldatum snel zal verlopen of
  • overeenkomsten ter levering van verzegelde goederen, die wegens redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzenden wanneer de verzegeling na de levering is verbroken.

Hier vindt u het modelformulier voor herroeping.

Garantie

De wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken betreft een termijn van twee jaar. Deze termijn gaat in op het moment van aflevering bij de koper.

alsa Hundewelt GmbH & Co. KG - Gutenbergstr. 11 - D-26632 Ihlow OT Riepe

Hoofdkantoor: 49733 Haren (Ems)
Ingeschreven bij het handelsregister Osnabrück: HRA 120501
Directie: Alfred Saathoff, Stefan Schoone
BTW-IDNr.: DE 81 225 5052
info@alsa-nature.nl

Bankgegevens:
Rabobank Groningen
Rekeningnummer: 15.83.64.384
T.n.v. alsa-nature.nl
IBAN: NL38RABO0158364384
BIC: RABONL2U