Nu adventskalender bestellen
Nog maar korte tijd!

Shop beoordelingen

Zeer goed
(202 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Alsa
Beoordeeld door Ine, op 24.11.2023

Snelle levering Vers voer van 300 gram vinden ze superlekker. En ik heb 5 honden die dat kunnen beoordelen in alle leeftijden. Ook de dieetbrokjes worden met smaak opgegeten evenals de koekjes.

Supersnel geleverd
Beoordeeld door Cor, op 23.11.2023

Als altijd bestelling correct uitgevoerd en supersnel geleverd. Weer helemaal compleet met de scheerkoppen voor de trimner

Kruidenmix
Beoordeeld door Flatcoat4ever, op 09.11.2023

Gisteren ontvangen, het ruikt heerlijk. Heb het wel met een beetje water laten wellen. Het werd met smaak samen met kvv gegeten.

Top!
Beoordeeld door Wilma, op 05.11.2023

Onze hond Marie, een zeer kieskeurige Roemeense, is dol op het natvoer van Alsa. Haar vacht is mooier en voller dan voorheen. Haar gevoelige maag-darm stelsel reageert heel goed op dit voer. We zijn begonnen om met het mengen met droogvoer, ook dat gaat heel goed. Er zijn hier heel blij mee. Hartelijk dank namens Marie 👌

Mijn honden zijn echte fan van Alsa
Beoordeeld door Yoosie, op 30.10.2023

Tevreden! Koop al enige jaren voer voor mijn, wat oudere labradors. Zij zijn in prima conditie,mede door dit voer. Bestelling komt altijd correct en snel met een leuke/ lekkere verrassing. Altijd een feestje als de bestelling van ALSA binnen komt.

Goed advies en goede service
Beoordeeld door Heidi, op 28.10.2023

Zeer goede ervaring gehad met het oplossen van een probleem van een verkeerde bestelling. Echt goed advies en zeer goede service! Ga zo door!

Meer dan goed!
Beoordeeld door Jacqueline, op 23.10.2023

Ruime sortering, prima kwaliteit, goede acties. Onze honden eten alles graag en doen het er prima op. Aanrader!

Helemaal super
Beoordeeld door Daveken, op 12.10.2023

Steeds snelle en correcte levering, mooi assortiment ook. Al jaren klant en blijft zeker zo! Ook het zakje koekjes erbij is zeer geapprecieerd door mijn viervoeters:

De beste voeding voor onze honden!!
Beoordeeld door Jolanda, op 08.10.2023

Super fijne service. Kort lijntje voor al mijn vragen. En vooral goede voeding voor onze labradoodle met zeer gevoelig maag/darmstelsel.

Vitamine-, Groenten- en fruitmix van top kwaliteit
Beoordeeld door Yolanda, op 29.09.2023

Vanuit Nederland bestel ik voor onze hond; nature Vitamine-, Groenten- en fruitmix en hij vind dit heerlijk, met toegevoegd vers vlees. Voor het eerst div kauw producten besteld en ook hier heel tevreden over. En de verpakking en verzending is top!