U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

goede service!

Beoordeelt door Cindy, op 24.03.2019

Via FB had ik wat informatie over een aantal brokken gevraagd, mijn hond houdt niet van te grote en te harde brokken. Ik kreeg snel antwoord én het aanbod om van al die smaken proefzakjes van 300 gram te ontvangen, kostte me alleen verzendkosten. Wauw, dat hoor je niet vaak meer! Twee dagen later had ik het pakket in huis. Zes geurige zakjes, waar mijn hond érg nieuwsgierig naar was ;-D En zo lekker als het rook smaakt het ook. Ze heeft nu 4 soorten geprobeerd, ze zijn allemaal niet te groot, niet te hard en vooral érg lekker :-D Ik heb dus net gelijk een bestelling gedaan van drie soorten brok en wat blikken, kunnen we weer even vooruit. Bedankt Alsa, ook namens Mellow!

Geweldig!

Beoordeelt door Annemieke, op 24.01.2019

De service is subliem. Als je een vraag stelt via de email dan krijg je bijna gelijk antwoord. In ons geval hadden we een verkeerde maat hondenjasje ontvangen. Nadat ik dit gemeld had, is een correct jasje gelijk verzonden omdat het zo koud buiten was. Ik ben echt zeer onder indruk van Alsa.

Kat

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 30.12.2018

Koop al meer dan een jaar jullie kattenvoer. Zoals, blik voer, brokken en kattensnoepjes. Me kat vind ze heerlijk! Hij ziet er gezond uit en heeft dus een mooi glanzende vacht. De service is ook super. Als er bijv. Iets fout gaat, lossen ze het snel op en je kunt ze makkelijk bereiken via Facebook of mail! Ze reageren ook ontzettend snel. Enigste wat jammer is, is dat er niet zoveel keus is in de snoepjes, speelgoed of halsbandjes. Maar voor de rest ben ik HARTSTIKKE TE VREDE.

Super tevreden klanten met blije katten!

Beoordeelt door Susan, op 23.12.2018

Leuke shop met mooie artikelen. We zijn zeer tevreden met het voer voor onze katten, ze vinden het heerlijk en hun vacht glanst en is zijdezacht geworden. Hopelijk komt er ook nog voer voor diabetic kat in de collectie. Klantenservice zeer correct en vriendelijk. Prima bezorging.

Elsayed

Beoordeelt door Mohammed, op 29.11.2018

Zeer leuke shop, een correcte snelle service ... een tevreden klant dus.

mevr .vissers

Beoordeelt door corneliavissers, op 12.11.2018

hallo de naam is pieter .hier mee wel ik even een reactie geven op de voeding voor de hondjes voor dat wij bij als alsa nature voeding kochten gaven wij die 2 altijd vlees compleet de 1 kon zijn ontlasting heel moeilijk kwijt en de andere moest er regel matig van braken na ongeveer 5 minuten ..maar sinds wij alsa nature aan de 2 chiwau .s geven is dat 100% teniet gedaan.gr; pieter

Beoordeling

Beoordeelt door René, op 17.10.2018

Nette en verzorgde site, snel en goed geleverd met zeer goede spullen!!

Geweldig

Beoordeelt door Sylvia, op 12.09.2018

Goede producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Tevens heeft deze winkel ook een geweldige service en snelle levertijden. Kortom een superwinkel.

Top webshop

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 19.07.2018

Alsa-Nature is een top webshop: snelle levering, geen problemen en de producten zijn van goede kwaliteit. Beter kan het niet!

Alles voor de hond

Beoordeelt door rozamunde, op 23.04.2018

Ik ben heel tevreden over de afronding van mijn bestelling bi Alsa Nature