Shop beoordelingen

Zeer goed
(143 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

waardering
Beoordeeld door bep Wrekenhorst, op 18.07.2022

Super voeding en super snel geleverd. Echt een aanrader, deze shop!

Super goede voeding
Beoordeeld door Lotus64, op 18.07.2022

Míjn katten en hond zijn erg blij en zeer verwend door het heerlijk nat voer en brokken en heerlijke lekkernijen, zeker herhaling vatbaar.

Beoordeling producten van AlsaNature
Beoordeeld door Wieke, op 08.07.2022

Top producten.Mijn hond Teun is dol op de "snoepjes"en vooral op de kauwsticks met alg. Kan AlsaNature aan iedere hondenliefhebber aan bevelen.

Altijd heel tevreden!
Beoordeeld door Sanshine, op 29.06.2022

Ik bestel al jaren meermaals per maand bij Alsa. Gezonde producten, waar zowel mijn hond als de hond van mijn bejaarde buurvrouw blij van wordt. En vooral de buurhond is zo eigenwijs met eten. Hij eet liever niet, dan ongezond. Bij Alsa heb ik exact gevonden wat bij hem past en waar hij van geniet. Mijn hond is inmiddels 11 en gaat gezond en goed op gewicht door het leven. Dus blij met Alsa.

Owney Jas
Beoordeeld door Nathalie de Breij, op 13.06.2022

De jas is perfect! Echter de bezorging is waardeloos! Ook een mail naar jullie verzonden maar geen reactie ontvangen.

RE: Owney Jas

Van alsa-nature, geschreven op 14.06.2022
Beste mevrouw De Breij,
Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat de jas naar wens is. Wij vinden het ook erg vervelend dat DHL het pakket gewoon neergezet heeft. Onze klantenservice heeft uw e-mail inmiddels ook beantwoord. In het weekend zijn wij helaas niet bereikbaar. Graag verwelkomen wij u binnenkort weer in onze webshop!
Vriendelijke groet,
alsa-nature
Nordland-vis
Beoordeeld door Marieke, op 05.06.2022

Het Nordland-vis natvoer wordt door mijn katten erg gewaardeerd. Het ruikt goed en is een volwaardige voeding. Ook de service en levering zijn snel en prima verzorgd. Zeer tevreden klant!

perfecte dierenshop
Beoordeeld door Jose, op 31.05.2022

Zeer goede producten. Onze honden zijn gelukkig met deze voeding De service is geweldig. Kan er geen negatief woord over zeggen. Zal jullie zeer zeker verder aanbevelen.

Dierlijk eiwit vrij
Beoordeeld door Anne-Louise, op 21.05.2022

Het is super dat er hier voeding te koop is dat dierlijk vrij is, zeker omdat onze hond geen dierlijke eiwitten mag. Hij vind de appelbrokjes het lekkerste

honden koekjes assorti
Beoordeeld door Els de kamps, op 07.05.2022

Mijn bordercollies zijn stapelgek op die lekkere koekjes. Ik vind het ook super om te kopen zo,n doos met allerlei verschillende koekjes . Hun labradorvriend willem vind ze ook geweldig en heeft ook weer zo,n doos cadeau gekregen voor de vakantie. De verzending weet je dat het wat langer duurt omdat het uit Duitsland komt , alleen had ik het via postnl fijner gevonden want DHL vind ik drama.

RE: honden koekjes assorti

Van alsa-nature, geschreven op 09.05.2022
Beste mevrouw de Kamps, Fijn om te horen dat onze knabbel-selecties in de smaak vallen! Het is ook mogelijk uw bestellingen met GLS te leveren. Onze klantenservice zal hierover contact met u opnemen. Vriendelijke groet, alsa-nature
favorieten van mijn hondjes
Beoordeeld door denise, op 03.05.2022

Mijn 2 hondjes zijn nogal moeilijk in het eten van hondenkrokjes maar van deze zijn ze echt gek,etrwijl deze ook goed zijn voor hun gezondheid. Minpunt is dat de levering lang op zich laat wachten.

RE: favorieten van mijn hondjes

Van alsa-nature, geschreven op 04.05.2022
Beste Denise,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn om te horen dat uw hondjes onze koekjes lekker vinden! Bestellingen, waarbij alles meteen leverbaar is, versturen wij binnen 1 werkdag. De levertijd is vanuit ons distributiecentrum in Duitsland vervolgens 2-3 werkdagen. Helaas kan het door drukte bij ons en/of bij de bezorgdienst tot vertragingen komen. Dit is echter heel zelden het geval.
Er kan natuurlijk ook altijd iets anders aan de hand zijn en het lijkt erop dat uw recente bestelling ergens tegen werd gehouden, waardoor de levering inderdaad later dan normaal plaatsgevonden heeft. Dat vinden wij heel vervelend. Onze excuses daarvoor! Mocht het weer voorkomen dat een bestelling niet binnen 3 werkdagen geleverd wordt, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij kijken dan graag met u mee wat er aan de hand is.
Vriendelijke groet, alsa-nature