Shop beoordelingen

Zeer goed
(153 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Weer terug en zeer tevreden.
Beoordeeld door Mary Verheij-Gillebaard, op 03.12.2022

Na het overlijden van ons hondje Sheila hadden we veel verdriet en konden we niet zomaar een andere hond nemen. Nu was de tijd rijp en hebben we een geweldig hondje uit het asiel in Barcelona. Een hondje met een rugzak. Maar wij helpen haar die te dragen. Wij hebben nu ook weer besloten om haar eten bij Alsa te bestellen. Zijn begonnen met een proefpakket en vinden nu langzaam maar zeker uit wat ze lekker vindt en verdraagt. In januari gaan we voor 6 weken naar Spanje en ik ben heel blij dat jullie ook hier bezorgen.

Mooie gezonde producten
Beoordeeld door Tara, op 25.11.2022

Onze hond is gek op de botjes, koekjes en trainers van Alsa. Zelf vind ik de staafjes die je kunt breken super makkelijk voor onderweg. Ik stop er altijd een paar in m’n zak of heup tasje. De hond vindt ze heerlijk en ze zijn makkelijk mee te nemen en af te breken. Maar ook de grotere kauw staven zijn favoriet hier!

mevr
Beoordeeld door Dorothée, op 24.11.2022

ik vind het een zeer prettige website, goede kwalitatief prima producten. Zowel voer, snacks, kleding en andere artikelen voor baasjes of hond. Ook heel leuk de attentie bij de levering.OOk zijn de spullen stevig verpakt

Hennepolie
Beoordeeld door Willemijn, op 20.11.2022

Snelle bezorging, goed produkt, elders duurder, en ook voor mijn hond een heerlijke traktatie erbij.

Hunter divo tuig
Beoordeeld door Sandra, op 19.10.2022

Goede hondentuig prijs kwaliteit prime zeer snelle levering zeer tevreden over deze website

Mevr.
Beoordeeld door Alexander van dort, op 17.10.2022

prima bestelbaar en snel geleverd met in achtneming van de levering uit Duitsland.

Hunter divo hondentuigje
Beoordeeld door Cooper, op 09.10.2022

Snelle levering en zorgvuldig verpakt. De hondensnacks waren een leuke verrassing. Het Hunter Divo tuigje past perfect en de kwaliteit is goed. Heel fijn dat er zowel voor als bovenop het tuigje een oog is om de riem te bevestigen. Kortom, heel tevreden.

Dik tevreden!
Beoordeeld door Alma, op 08.10.2022

Vorige week de bestelde laarzen van Aigle binnen gekregen. Ze waren goed verpakt en ik ben erg tevreden over de afhandeling van de bestelling vanaf het moment van kopen tot en met de bezorging. Tussentijdse vragen via whattsapp werden heel snel en uitgebreid beantwoord. Onze hond kreeg ook nog hondenkoekjes gratis als verrassing. Zo tevreden dat mijn man onlangs ook zijn laarzen bij deze webshop heeft besteld!!

Kattenvoer
Beoordeeld door Machelart, op 08.10.2022

Onze kittens vinden het kattenvoer van alsa nature geweldig. Goed voer. Het enige wat jammer is dat als je kattenvoer bestelt je een zakje honden koekjes als extra krijgt

Marjon
Beoordeeld door Paré, op 08.10.2022

Hondenkoekjes met pens. Prima kwaliteit hondenkoekjes, Robbedoes smult ervan. Snel geleverd.