alsa-nature gebruikt Cookies om u de best mogelijke service te kunnen garanderen. Door onze onlineshop te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Geweldig

Beoordeelt door Sylvia, op 12.09.2018

Goede producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Tevens heeft deze winkel ook een geweldige service en snelle levertijden. Kortom een superwinkel.

Top webshop

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 19.07.2018

Alsa-Nature is een top webshop: snelle levering, geen problemen en de producten zijn van goede kwaliteit. Beter kan het niet!

Alles voor de hond

Beoordeelt door rozamunde, op 23.04.2018

Ik ben heel tevreden over de afronding van mijn bestelling bi Alsa Nature

gezond en lekker

Beoordeelt door Ciska, op 28.03.2018

Heerlijk gezond hondenvoer. Perfect te gebruiken in de training als je gezonde en pure beloningssnoepjes wilt gebruiken zonder zooi in je hond te stoppen. Ze werkt er als de beste op!! Echt een gezonde traktatie dus. Erg blij dat ik jullie gevonden heb.

Zeer uitgebreide en overzichtelijke webshop

Beoordeelt door Trudy, op 31.01.2018

Wat een fijne webshop met een zeer uitgebreid assortiment! Zeker nu mijn hond blijkt te reageren op rund en granen ga ik hier zeker een bestelling plaatsen want jullie hebben zoveel keus en ook nog eens makkelijk op te zoeken door de filters die elk specifiek probleem aangeven!

Tevreden klant..

Beoordeelt door Ann, op 14.12.2017

Zeer leuke shop, een correcte snelle service ... een tevreden klant dus.

Alsa super koekjes

Beoordeelt door Karin, op 13.12.2017

Onze Keiko is allergisch voor graan en dankzij Alsa natuur graanvrije koeken kan hij ook genieten van een lekker koekje. Hij is er verzot op.

Gek op Alsa nature

Beoordeelt door Poopoo &Happy, op 03.12.2017

Poezen zijn zo gelukkig met de voeding van Alsa nature dat ze weigeren iets anders te eten. Graag meer poezen artiekels Fijne & vlotte service, fijne klantendienst.

Owney alban

Beoordeelt door Regina, op 08.11.2017

Helemaal blij met mijn nieuwe jas! Super snel geleverd en zit heerlijk warm!

100% tevreden!

Beoordeelt door Marjanne, op 06.11.2017

Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen, wat snel en netjes geleverd! De hondjes zullen blij zijn met het lekkers en speelgoed en baasje met de nieuwe lijn, het trainingsblikje en het fluitje, bedankt voor de extra hondenkoekjes!