Nu verzendkostenvrij bestellen
Wij vieren de dag van de hond op 4 juni!

Shop beoordelingen

Zeer goed
(172 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Hondenvoer
Beoordeeld door Yv, op 01.06.2023

Onze honden zijn moeilijke eters. Sinds ik se brokjes en vlees heb van Alsa eten ze meteen hun bakje leeg. Enorm blij mee!

Super!!!!
Beoordeeld door Gertie, op 25.05.2023

Wouw!Wat een super service hebben jullie!!!! Dank jullie wel!!👍

Blije hond blij baasje
Beoordeeld door Ayla, op 07.05.2023

Zeer goede en gezonde producten waar onze hond Ayla enorm blij van wordt! En ook nog een gratis traktatie!

blikjes voer
Beoordeeld door Diamond Fauna, op 06.05.2023

goed voer hond vind het lekker alleen jammer dat het met DHL 7 dagen duurt voor het hier was

RE: blikjes voer

Van alsa-nature, geschreven op 08.05.2023
Beste Diamond Fauna,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat uw hond van onze voeding geniet!
Ik zie dat uw bestelling inderdaad langer onderweg was dan gebruikelijk, waarvoor onze excuses!
Door drukte na de weekend-actie is uw bestelling van vrijdag pas op dinsdag verstuurd en is de bestelling op de daarop volgende vrijdag bij u thuis bezorgd. Dat is inderdaad heel lang en zeker niet waar we naar streven.

Vriendelijke groet,
alsa-nature
Top
Beoordeeld door Elke, op 02.05.2023

De webshop heeft naast goed voer ook gave andere producten, zoals stoere halsbanden en leuke spelletjes voor honden!

Top voer
Beoordeeld door FemJac, op 16.04.2023

Ongelooflijk dat ik ook met de jonge hond bij Alsa-Natura terecht kom. Als puppy heeft hij puppyvoer gehad van het voer van Alsa-Natura. Maar hij bleef diarree houden. Omdat hij van de straat at, kon ik het plaatsen waar de diarree vandaan kwam. Uiteindelijk ben ik overgestapt op een ander merk voer. Het ging een tijdje goed, maar toen was het weer diarree. Houd granen en gluten uit de buurt. Werkte ook niet. Op een gegeven moment heb ik de ontlasting laten checken bij de dierenarts, die een eiwitallergie aangaf. Aangezien er destijds geen eenden variant bij mijn voermerk was, ben ik weer overgestapt. Ook nu was ik niet echt tevreden. Op het moment dat ik de brokjes van de oudere hond als traktatie begon te gebruiken, zag ik de ontlasting steviger worden. Nu heb ik ook de jonge hond van bijna een jaar op de eendenbrok met zoete aardappel gezet. Tot nu toe gaat het beter en zie ik het veranderen in vaste ontlasting zoals het hoort. Ik heb nu als beloning een zakje insecten met zoete aardappelen besteld. Nu verander ik bij de jonge hond ook niet meer. En ben voor de tweede keer bij jullie uit gekomen. Dit is een compliment voor jullie.

RE: Top voer

Van alsa-nature, geschreven op 17.04.2023
Beste FemJac,
Heel fijn om te horen dat ook voor uw jonge hond alsa-nature weer de juiste voeding is. Wij zijn ook heel blij met u als trouwe klant!
Vriendelijke groet,
het team van alsa-nature
Perfect
Beoordeeld door Gerdien, op 03.04.2023

Het nat voer, droog voer en de koekjes zijn erg goed. Onze hond Grey vindt het heerlijk en blijft goed gezond. Snelle levering en een prettig en snel contact met medewerkers, als je een vraag hebt. Echt een aanrader voor alle honden liefhebbers

Prima webshop
Beoordeeld door DMA, op 03.04.2023

Goede producten, snelle levering. Onze honden doen het goed met dit voer en zijn dol op de Honing ringen en Buffeloren. één puntje: bij de laatste bestelling werd er één zak buffeloren apart geleverd. Vreemd en wat mij bedreft onnodig, de rest van deze grote bestelling werd geleverd in één grote doos.

Top-Feed
Beoordeeld door FemJac, op 01.04.2023

Unglaublich, dass ich auch mit dem jungen Hund bei Alsa-Natura lande. Als Welpe hatte er Ihr Welpenfutter, aber er hatte weiterhin Durchfall. Da er von der Straße gegessen hat, konnte ich es dort einordnen, woher der Durchfall kam. Irgendwann bin ich auf eine andere Futtermarke umgestiegen. Eine Zeit lang ging es gut, aber dann war es wieder Durchfall. Halten Sie Getreide und Gluten fern. Hat auch nicht funktioniert. Irgendwann habe ich es versäumt, beim Tierarzt nachzufragen, der wahrscheinlich auf eine Eiweißallergie hinwies. Da es bei meiner damaligen Futtermarke keine Entenvariante gab, habe ich wieder gewechselt. Auch jetzt war ich nicht wirklich zufrieden. Bis ich anfing, das Trockenfutter des älteren Hundes als Belohnung zu verwenden, sah ich, dass der Kot fester wurde. Jetzt habe ich auch den jungen Hund von fast einem Jahr auf dem Entenstück mit Süßkartoffel. Bisher wird es besser, und ich sehe, wie es sich zu festem Stuhlgang ändert, wie es sein sollte. Ich habe jetzt als Belohnung eine kleine Tüte Insekt mit Süßkartoffel bestellt. Jetzt bleib bei dir mit dem jungen Hund auch beim Futter. Das ist ein Kompliment an dich. SPITZE.

fijne webshop
Beoordeeld door erica, op 31.03.2023

Goed en mooie kwaliteit producten. Ruime keus. Overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering toshi vindt helemaal goed