25% Korting op isegrim® Droogvoeding

Shop beoordelingen

Zeer goed
(159 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Prima voer en service
Beoordeeld door Eric, op 04.03.2023

Het wild nat voer voor de kat is prima. Katten smullen er van. Enige puntje is dat ik als kado honden brokjes krijg terwijl ik kattenvoer bestel 😀

RE: Prima voer en service

Van alsa-nature, geschreven op 06.03.2023
Beste Eric,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw katten van onze voeding genieten! alsa-nature is ooit begonnen voor de hond en hondeneigenaar, waardoor er zo’n 95% van het assortiment voor de hond en zijn baasje is en maar een klein deel voor de kat. Onze koekjesmix is een greep uit ons eigen assortiment en als cadeau bedoeld dat wij aan elke bestelling toevoegen. Het is zeker jammer dat u als katteneigenaar geen kattenkoekjes ontvangt, maar helaas is het voor ons niet mogelijk om een speciale mix voor katten samen te stellen. Wie weet in de toekomst wel! Wilt u in toekomst geen koekjesmix ontvangen? Dan kunt u deze uit de winkelmand verwijderen – of u geeft hem weg aan een hondenvriend in uw omgeving!
Vriendelijke groet,
alsa-nature
Echt goed
Beoordeeld door Anoniem, op 12.02.2023

Hele goede ervaring met Alsa Nature! De beste prijs en snelle levering. Ik kreeg er zelfs gratis hondenkoekjes bij. Echt voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Mooi assortiment en leuke acties
Beoordeeld door Vero, op 01.02.2023

Alsa Nature heeft mooie kwaliteitsproducten en af en toe ontzettend leuke acties. In zo'n actieperiode heb ik een prachtige Owney jas kunnen komen. Blij mee!

Bernstein honden ketting
Beoordeeld door Kim Rison, op 20.01.2023

Mijn honden hebben sinds het dragen nooit een vlo of teek gehad. Helaas is dit wel al de 4e ketting die ik bestel. Ze gaan hooguit een jaar mee. Terwijl ik voorheen zeker 7 jaar met 1 ketting heb gedaan. Verder snelle en keurige verzending.

RE: Bernstein honden ketting

Van alsa-nature, geschreven op 06.03.2023
Hallo Kim,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend dat de kettingen iedere keer kapot gaan. Dat zou niet mogen gebeuren. We hebben geprobeerd om in contact met u te komen, maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice als u dit leest?
Vriendelijke groet,
alsa-nature
Smaakvolle produkten
Beoordeeld door Loes Aalbers, op 06.01.2023

Mijn 2 chow chows zijn kieskeurig, of noem het verwend😊. Ze lusten echt niet alles en trekken vaak hun neusje op voor snoepjes. Maar jullie lam/rijst knaagstokken en de lamsspaghettie gaat erin als koek net als de andere koekjes. Heb er dan ook weer van besteld. 🐾🐾

Super bedrijf met mooie producten
Beoordeeld door Karin_B, op 17.12.2022

Fijne winterjas gekocht met mooie korting. Overzichtelijke en fijne site. Product was super verpakt en snel verzonden. Communicatie ook super. Kleine attentie bij de jas. Hond was er erg blij mee. Kom zeer zeker terug om te shoppen.

Weer terug en zeer tevreden.
Beoordeeld door Mary Verheij-Gillebaard, op 03.12.2022

Na het overlijden van ons hondje Sheila hadden we veel verdriet en konden we niet zomaar een andere hond nemen. Nu was de tijd rijp en hebben we een geweldig hondje uit het asiel in Barcelona. Een hondje met een rugzak. Maar wij helpen haar die te dragen. Wij hebben nu ook weer besloten om haar eten bij Alsa te bestellen. Zijn begonnen met een proefpakket en vinden nu langzaam maar zeker uit wat ze lekker vindt en verdraagt. In januari gaan we voor 6 weken naar Spanje en ik ben heel blij dat jullie ook hier bezorgen.

Mooie gezonde producten
Beoordeeld door Tara, op 25.11.2022

Onze hond is gek op de botjes, koekjes en trainers van Alsa. Zelf vind ik de staafjes die je kunt breken super makkelijk voor onderweg. Ik stop er altijd een paar in m’n zak of heup tasje. De hond vindt ze heerlijk en ze zijn makkelijk mee te nemen en af te breken. Maar ook de grotere kauw staven zijn favoriet hier!

mevr
Beoordeeld door Dorothée, op 24.11.2022

ik vind het een zeer prettige website, goede kwalitatief prima producten. Zowel voer, snacks, kleding en andere artikelen voor baasjes of hond. Ook heel leuk de attentie bij de levering.OOk zijn de spullen stevig verpakt

Hennepolie
Beoordeeld door Willemijn, op 20.11.2022

Snelle bezorging, goed produkt, elders duurder, en ook voor mijn hond een heerlijke traktatie erbij.