U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

beoordeling

Beoordeelt door pascale gebruers, op 15.01.2022

ik bestel nu al 1 jaar bij jullie eten voor mijn hondjes ,namelijk 1 is van mijn schoonouders bij ons gekomen is al 15 j .en was moeilijk met eten nu dankzij jullie voeding eet dit hondje weer en heeft veelmeer energie ,en mijn andere hond wild nu ook geen andere voeding meer dus succes .

Mevrouw

Beoordeelt door Hadewych, op 01.01.2022

Omdat een van onze honden hyperallergisch is en bijna niets kan eten , zijn we bij Alsa -Nature terecht gekomen. Hier vinden we toch nog voeding die graan-, runds-, kip-, vis- en rijstvrij is. Meestal een heel vlotte levering , maar je moet toch enkele dagen rekenen tussen de bestelling en de levering , wat ik heel normaal vind. Het zakje koekjes is leuk maar onze hond zou ook eens koekjes krijgen die zij wel mag eten in verband met haar allergieën.

Zeer goed kwaliteit

Beoordeelt door FemJac, op 31.12.2021

De kwaliteit voer is optimaal. Mijn hond moest een paar jaar terug op ander voer. Omdat het vorige voer door corona niet meer werd geleverd. Omdat mijn hond dieet voer nodig heeft in verband met intolerantie. Het voer vind ze heerlijk, het weigeren van voer is totaal voorbij. Ze krijgt fruit mix, groente bommen en visvariatie. Ze kan het zonder problemen eten. Ik ben meer dan te vreden over de kwaliteit voer. Mijn hond weet precies, wanneer het komt, we staan samen uit te pakken. En de gratis zakje brengen we altijd naar de hond van mijn vriendin die ze ook heerlijk vind. En hij ruikt het wanneer het in de brievenbus zit.

Kofferbak bescherming

Beoordeelt door Floris, op 30.12.2021

Heel goede service om een passende kofferbak bescherming te vinden en te bestellen bij jullie. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. We hebben nu voor onze nieuwe auto een mooie en functionele kofferbak bescherming. 🔝

zeer tevreden

Beoordeelt door Tanja M., op 23.12.2021

super goede voeding. sinds ik de brokken bij jullie bestel heeft mijn hond geen enkel last meer van haar maag. ook heel blij met de gezonde honden koekjes waar je heel veel variatie terug vind. Alleen de levering duurt altijd heel lang. Wordt ik zenuwachtig van. Vrees altijd dat ze de doos een keer voor de deur neerzetten als slecht weer is. Dan worden de brokken natuurlijk nat en zijn niet meer te gebruiken. Gelukkig nog nooit gebeurd.

Zeer goed

Beoordeelt door Sandra, op 22.12.2021

Goede service en vriendelijke medewerkers die meedenken. Helaas heb ik mijn hond in moeten laten slapen maar als ik weer een hond neem, dan kom ik zeker bij Alsa-nature terug.

Hondensnacks

Beoordeelt door Quirina, op 18.12.2021

Super correcte service.. mijn honden lusten de snoepjes supergraag en zijn altijd content als de doos geleverd wordt 🦮🐕🐾fijne webshop ook, alles gemakkelijk terug te vinden

Vriendelijk en behulpzaam

Beoordeelt door Therese, op 09.12.2021

Ik ben meer als dik tevreden, ik wilde het op een bepaalde dag geleverd hebben en dit is ook keurig gebeurt nadat ik een mailtje kreeg om te overleggen hoe we dit het beste konden doen. Dit is mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste want mijn hond smult ervan en dat zegt heel wat want ze is een bijzondere slechte eter!

zeer goed

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 06.12.2021

Een aantal jaren klant bij Alsa Nature, zeer tevreden. Onze hond 'helpt' mee uitpakken en zit al te smullen bij het ruiken van alle lekkernij die uit de doos komt. Heel tevreden met de producten, onze hond vindt het heerlijk. De hondenkoekjes vindt ze ook heerlijk echt een traktatie. Bij elke bestelling een klein presentje erg leuk dank je wel. Dik tevree!

Fijne webshop

Beoordeelt door Dierenpraktijk Maasduy, op 03.12.2021

ik kende de webshop al een tijd en heb deze weer herontdekt doordat mijn oude dame nierdieet moet en Alsa-Nature heel goed nierdieet heeft. Duitse honden voeding vind ik sowieso een stuk beter en gezonder dan die van Nederland ;