U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

honden koekjes assorti

Beoordeelt door Els de kamps, op 07.05.2022

Mijn bordercollies zijn stapelgek op die lekkere koekjes. Ik vind het ook super om te kopen zo,n doos met allerlei verschillende koekjes . Hun labradorvriend willem vind ze ook geweldig en heeft ook weer zo,n doos cadeau gekregen voor de vakantie. De verzending weet je dat het wat langer duurt omdat het uit Duitsland komt , alleen had ik het via postnl fijner gevonden want DHL vind ik drama.

RE: honden koekjes assorti

Van alsa-nature, geschreven op 09.05.2022
Beste mevrouw de Kamps, Fijn om te horen dat onze knabbel-selecties in de smaak vallen! Het is ook mogelijk uw bestellingen met GLS te leveren. Onze klantenservice zal hierover contact met u opnemen. Vriendelijke groet, alsa-nature

favorieten van mijn hondjes

Beoordeelt door denise, op 03.05.2022

Mijn 2 hondjes zijn nogal moeilijk in het eten van hondenkrokjes maar van deze zijn ze echt gek,etrwijl deze ook goed zijn voor hun gezondheid. Minpunt is dat de levering lang op zich laat wachten.

RE: favorieten van mijn hondjes

Van alsa-nature, geschreven op 04.05.2022
Beste Denise,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn om te horen dat uw hondjes onze koekjes lekker vinden! Bestellingen, waarbij alles meteen leverbaar is, versturen wij binnen 1 werkdag. De levertijd is vanuit ons distributiecentrum in Duitsland vervolgens 2-3 werkdagen. Helaas kan het door drukte bij ons en/of bij de bezorgdienst tot vertragingen komen. Dit is echter heel zelden het geval.
Er kan natuurlijk ook altijd iets anders aan de hand zijn en het lijkt erop dat uw recente bestelling ergens tegen werd gehouden, waardoor de levering inderdaad later dan normaal plaatsgevonden heeft. Dat vinden wij heel vervelend. Onze excuses daarvoor! Mocht het weer voorkomen dat een bestelling niet binnen 3 werkdagen geleverd wordt, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij kijken dan graag met u mee wat er aan de hand is.
Vriendelijke groet, alsa-nature

Heel tevreden.

Beoordeelt door Janet, op 31.03.2022

Wat een goed voer is dit. Onze Hond Teun heeft een allergie en voedselintolerantie. Drama was het altijd om goed voer te vinden. Met onze Teun naar een voedingsdeskundige gegaan. En die adviseerde ons voer van Alsa. Ontlasting nu prima en geen spugen meer . En hij vindt het lekker!!! Ook de snoepjes van Zalm en Spinazie. Echt super voer. Zo blij ook met de aangepaste snoep.

Snelle levering

Beoordeelt door Toby, op 30.03.2022

Mijn eerste bestelling. Snelle levering. Ga zeker meer bestellen hier.

Gezond voor mijn hond

Beoordeelt door Mirjam, op 27.03.2022

Sinds kort Alsa Nature ontdekt en we zijn er erg tevreden over. Zelf houden wij van gezond en eerlijk eten dus wil dit ook voor onze hond. Goede variatie en keuzes in snacks en hij vindt het heerlijk! Ook goed advies gehad over dieet snacks! Wij zijn fan!

🎉 Feest!

Beoordeelt door 💕🐶 🐾👅 Kruimeltje !, op 15.03.2022

Wat een 🎉feest om zo verwend te worden met de overheerlijke gezonde Alsa- Nature voeding! Het is dat ik op ‘mijn lijn’ moet letten anders zou ik de hele dag hiervan smikkelen en smullen! Gezellige pootjes 🐾 en 👅likjes van 💕🐶Kruimeltje met ook natuurlijk gezellige groetjes van mijn baas! 🙋‍♀️🐶🍀

Top

Beoordeelt door Marieke Schilders, op 04.03.2022

Heerlijke snacks en voeding voor onze beste vriend . Keurig verpakt en geleverd. Zeer tevreden 😊

Prima kwaliteit en levering

Beoordeelt door Monique van Weeren, op 04.03.2022

Al een aantal jaren bestel ik bij Alsa Nature vanwege de hoge kwaliteit en goede service. Ik raad het ook veel mensen aan.

Fijne producten

Beoordeelt door Margriet, op 03.03.2022

Sinds 2 jaar gebruik ik de hondenkoekjes van Alsa en zij bevallen mij uitstekend. Ik heb een hond met darmproblemen en ik kon geen voertjes voor haar vinden zonder dat ze aan de diarree raakte. Een vriendin maakte mij attent op Alsa en daar doet mijn hond het uitstekend op.

Gewoon super

Beoordeelt door Diniedam, op 04.02.2022

Geweldige producten. Onze hond is altijd blij lekker koekjes en snacks te krijgen. Site is overzichtelijk en bestellen gaat erg makkelijk. Levering is altijd geweldig goed verpakt. Zeer tevreden klant. Al jaren.