U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

Top producten

Beoordeelt door Jos M, op 21.10.2021

Mijn eerste ervaring met Alsa -nature is gewoon goed . Alles is prima afgestuurd . Onze Tommie vind het voer erg lekker . Dus mijn volgende bestelling gaat zeker naar Alsa-nature

Alsa klantenserivice

Beoordeelt door Sunshine, op 21.10.2021

Dit is een geweldig bedrijf. De klantenservice is net zo uitzonderlijk als het honden- en kattenvoer. Mijn huisdieren zijn gelukkiger en gezonder sinds ik ze Alsa voer geef.

Top service

Beoordeelt door Sonja W, op 25.09.2021

Al enkele jaren ben ik klant bij Alsa, ze hebben top producten, vaak leuke aanbiedingen en de service is perfect. Een aanrader om hier iets voor je viervoeter of jezelf wat te bestellen.

Prima webshop

Beoordeelt door Peter, op 25.09.2021

Prima webshop. Kwaliteit van het voer is uitstekend. Dat de leverantie iets langer duurt vind ik geen bezwaar, kwestie van op tijd bestellen.

Goede webshop

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 07.09.2021

Goede webshop alleen de levertijd is aan de trage kant omdat het vanuit Duitsland eerst naar Nederland moet worden getransporteerd om het hier verder te verdelen.

Top webshop

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 12.08.2021

Goede service en snelle verzending. De shop is heel duidelijk en overzichtelijk. Goede producten. Ik ben heel tevreden.

Honden en wij zijn enthousiast

Beoordeelt door Sanne, op 12.08.2021

Honden vinden de brokken heerlijk. Ze staan te joelen en te trappelen als ze brokken krijgen. En dat is bij andere wel anders geweest. Ook de snacks vinden ze heerlijk. En uiteraard het vlees. Je kan merken dat er aandacht is voor de klant. Elke keer krijgen we gratis een zakje snacks voor de honden. Er is ook aandacht voor duurzaamheid blijkend uit de papieren verpakkingen die ze gebruiken.

Geweldig

Beoordeelt door Daan, op 07.08.2021

Mijn hond vind het heerlijk. En er is best veel variatie. Snel verzonden.

Heel erg tevreden!

Beoordeelt door Renate da Costa, op 29.07.2021

De gebruiksvriendelijke webshop is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waardoor je snel vind wat je zoekt. Heel fijn! Het assortiment is erg uitgebreid en veelzijdig. Ik heb nu 2x bij jullie besteld en ben heel erg tevreden! De snacks zijn vers en ruiken zeer aantrekkelijk voor mijn honden. En ze smaken volgens mij net zo goed want ze zijn er dol op! Duidelijk van uitstekende kwaliteit! Erg fijn ook dat de producten zo milieuvriendelijk verpakt zijn. Honden blij, ik blij! Top!!

Zeer goede kwaliteit, fijne klantenservice

Beoordeelt door Vivian, op 28.06.2021

Wij bestellen al sinds 2014 bij Alsa Nature, de producten zijn netjes geleverd, vallen tot nu toe allemaal in de smaak bij de honden en als je contact opneemt met een vraag, krijg je altijd netjes en snel een reactie. Zeker een aanrader. Fijn bedrijf, fijne communicatie. Er zit ook altijd een snoepzakje met koekjes bij, waar onze eigen hond gek op is. Leuke aanbiedingen, breed assortiment. Verpakt met karton en papier, geen rommel. Niet in de voeding én niet in de verpakking. Kortom, honden blij, wij blij.