alsa-nature FOODLOVE Multipack Quinoa Nu met 25% afgeprijsd!

Shop beoordelingen

Zeer goed
(156 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Bernstein honden ketting
Beoordeeld door Kim Rison, op 20.01.2023

Mijn honden hebben sinds het dragen nooit een vlo of teek gehad. Helaas is dit wel al de 4e ketting die ik bestel. Ze gaan hooguit een jaar mee. Terwijl ik voorheen zeker 7 jaar met 1 ketting heb gedaan. Verder snelle en keurige verzending.

Smaakvolle produkten
Beoordeeld door Loes Aalbers, op 06.01.2023

Mijn 2 chow chows zijn kieskeurig, of noem het verwend😊. Ze lusten echt niet alles en trekken vaak hun neusje op voor snoepjes. Maar jullie lam/rijst knaagstokken en de lamsspaghettie gaat erin als koek net als de andere koekjes. Heb er dan ook weer van besteld. 🐾🐾

Super bedrijf met mooie producten
Beoordeeld door Karin_B, op 17.12.2022

Fijne winterjas gekocht met mooie korting. Overzichtelijke en fijne site. Product was super verpakt en snel verzonden. Communicatie ook super. Kleine attentie bij de jas. Hond was er erg blij mee. Kom zeer zeker terug om te shoppen.

Weer terug en zeer tevreden.
Beoordeeld door Mary Verheij-Gillebaard, op 03.12.2022

Na het overlijden van ons hondje Sheila hadden we veel verdriet en konden we niet zomaar een andere hond nemen. Nu was de tijd rijp en hebben we een geweldig hondje uit het asiel in Barcelona. Een hondje met een rugzak. Maar wij helpen haar die te dragen. Wij hebben nu ook weer besloten om haar eten bij Alsa te bestellen. Zijn begonnen met een proefpakket en vinden nu langzaam maar zeker uit wat ze lekker vindt en verdraagt. In januari gaan we voor 6 weken naar Spanje en ik ben heel blij dat jullie ook hier bezorgen.

Mooie gezonde producten
Beoordeeld door Tara, op 25.11.2022

Onze hond is gek op de botjes, koekjes en trainers van Alsa. Zelf vind ik de staafjes die je kunt breken super makkelijk voor onderweg. Ik stop er altijd een paar in m’n zak of heup tasje. De hond vindt ze heerlijk en ze zijn makkelijk mee te nemen en af te breken. Maar ook de grotere kauw staven zijn favoriet hier!

mevr
Beoordeeld door Dorothée, op 24.11.2022

ik vind het een zeer prettige website, goede kwalitatief prima producten. Zowel voer, snacks, kleding en andere artikelen voor baasjes of hond. Ook heel leuk de attentie bij de levering.OOk zijn de spullen stevig verpakt

Hennepolie
Beoordeeld door Willemijn, op 20.11.2022

Snelle bezorging, goed produkt, elders duurder, en ook voor mijn hond een heerlijke traktatie erbij.

Hunter divo tuig
Beoordeeld door Sandra, op 19.10.2022

Goede hondentuig prijs kwaliteit prime zeer snelle levering zeer tevreden over deze website

Mevr.
Beoordeeld door Alexander van dort, op 17.10.2022

prima bestelbaar en snel geleverd met in achtneming van de levering uit Duitsland.

Hunter divo hondentuigje
Beoordeeld door Cooper, op 09.10.2022

Snelle levering en zorgvuldig verpakt. De hondensnacks waren een leuke verrassing. Het Hunter Divo tuigje past perfect en de kwaliteit is goed. Heel fijn dat er zowel voor als bovenop het tuigje een oog is om de riem te bevestigen. Kortom, heel tevreden.