Shop beoordelingen

Zeer goed
(135 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Goed spul
Beoordeeld door Marion, op 05.08.2022

Als ik roep kaasje vliegen ze al naar hun beschikking en kennel bij de beloningssnoepjes doen ze alles wat ze moeten leren voor de cursus en ze zijn ok geslaagd. De honden zijn er dol op en ik daarom ook !!

Goede service
Beoordeeld door Robin, op 22.07.2022

Ik had een probleem met de levering, daarom heb ik een nieuwe levering gekregen met nieuwe producten. Goede producten en een goede klantenservice! Ik zal hier in de toekomst blijven bestellen.

waardering
Beoordeeld door bep Wrekenhorst, op 18.07.2022

Super voeding en super snel geleverd. Echt een aanrader, deze shop!

Super goede voeding
Beoordeeld door Lotus64, op 18.07.2022

Míjn katten en hond zijn erg blij en zeer verwend door het heerlijk nat voer en brokken en heerlijke lekkernijen, zeker herhaling vatbaar.

Beoordeling producten van AlsaNature
Beoordeeld door Wieke, op 08.07.2022

Top producten.Mijn hond Teun is dol op de "snoepjes"en vooral op de kauwsticks met alg. Kan AlsaNature aan iedere hondenliefhebber aan bevelen.

Altijd heel tevreden!
Beoordeeld door Sanshine, op 29.06.2022

Ik bestel al jaren meermaals per maand bij Alsa. Gezonde producten, waar zowel mijn hond als de hond van mijn bejaarde buurvrouw blij van wordt. En vooral de buurhond is zo eigenwijs met eten. Hij eet liever niet, dan ongezond. Bij Alsa heb ik exact gevonden wat bij hem past en waar hij van geniet. Mijn hond is inmiddels 11 en gaat gezond en goed op gewicht door het leven. Dus blij met Alsa.

Owney Jas
Beoordeeld door Nathalie de Breij, op 13.06.2022

De jas is perfect! Echter de bezorging is waardeloos! Ook een mail naar jullie verzonden maar geen reactie ontvangen.

RE: Owney Jas

Van alsa-nature, geschreven op 14.06.2022
Beste mevrouw De Breij,
Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat de jas naar wens is. Wij vinden het ook erg vervelend dat DHL het pakket gewoon neergezet heeft. Onze klantenservice heeft uw e-mail inmiddels ook beantwoord. In het weekend zijn wij helaas niet bereikbaar. Graag verwelkomen wij u binnenkort weer in onze webshop!
Vriendelijke groet,
alsa-nature
Nordland-vis
Beoordeeld door Marieke, op 05.06.2022

Het Nordland-vis natvoer wordt door mijn katten erg gewaardeerd. Het ruikt goed en is een volwaardige voeding. Ook de service en levering zijn snel en prima verzorgd. Zeer tevreden klant!

perfecte dierenshop
Beoordeeld door Jose, op 31.05.2022

Zeer goede producten. Onze honden zijn gelukkig met deze voeding De service is geweldig. Kan er geen negatief woord over zeggen. Zal jullie zeer zeker verder aanbevelen.

Dierlijk eiwit vrij
Beoordeeld door Anne-Louise, op 21.05.2022

Het is super dat er hier voeding te koop is dat dierlijk vrij is, zeker omdat onze hond geen dierlijke eiwitten mag. Hij vind de appelbrokjes het lekkerste