alsa-nature Groenlipmossel

Mosselextract voor meer mobiliteit. meer informatie ...
Koopjes Nieuw Gratis verzending NL
alsa-nature Groenlipmossel
  • {{ attr.name }}: {{ attr.value }}
Bestel-nr.: {{ displayCode }}
77,90
311,60 / 1 kg
Naar winkelmandje
Deel dit product

Productbeschrijving

Biologisch hoogwaardig voedingssupplement met 30% handmatig geselecteerde, speciaal gedroogd Nieuw-Zeelands mossel extract. Het hoge gehalte van glycosaminoglycanen (GAG) in het schaaldieren extract van de groenlipmossel ondersteunt effectief de stabilisatie en de regeneratie van bindweefsel, pezen en ligamenten. Het moedigt in het bijzonder de vorming van kraakbeen en het synoviaal vocht in de gewrichten aan. alsa-nature Groenlipmossel wordt gebruikt om het gehele bewegingsapparaat te voorzien van specifieke natuurlijke stoffen (zoals bijv. selenium, vitamine E). Het bevordert op een natuurlijke manier de versterking van het skelet en het bindweefsel, en daarmee de veerkracht van de gewrichten. Hierdoor wordt het uithoudingsvermogen van de hond en de vreugde van de beweging in het algemeen bevorderd. Inhoud: 250 g.

Voedingsmiddelsoort

Aanvullende voeding

Samenstelling

Gestabiliseerde gekweekte speciaalgedroogde Nieuw-Zeelands mosselextract (perna canaliculus) 30%, mineralen, melk en zuivelproducten, dextrose

Analytische bestanddelen

Eiwit 35,90%, vetgehalte 2,80%, ruwe celstof 0,12%, ruwe as 6,62%

Voedingsaanbeveling

Per 15 kg lichaamsgewicht een tablet. Wij adviseren een gebruiksduur van 3-4 maanden vanwege de langzame bindweefsel- en gewrichtsstofwisseling.

Recensies