U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
De alsa Voedingsadvies – in slechts 3 stappen de optimale voeding voor uw hond vinden. Nu de individuele voedingsaanbeveling testen.
ANIBIO

ANIBIO Oogverzorging

1 Beoordeling
Ideaal voor regelmatige verzorging en reiniging van de honden-ogen. meer informatie ...
Laden ...
8,90
44,50 / 100 ml
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Deze comfortabel aanvoelende oogdruppels voor honden werken op natuurlijke wijze antibacterieel en ontstekingsremmend tegelijk. Ideaal voor het regelmatig reinigen van de ogen. Inhoud: 20 ml.
Geschikt voor:
  • oogverzorging

Recensies
1 Beoordeling

Marlies
Van , Geschreven op 15.09.2014

Onze hond heeft regelmatig vieze ogen, met druppels en traanstrepen. Ze heeft hiervoor al meerdere keren bij de dierenarts een kuurtje gehad, maar alles hielp maar tijdelijk of helemaal niet. Omdat we niet steeds antibiotica wilden gebruiken hebben we deze druppels besteld. Inmiddels hebben we deze druppels al voor de 3e keer besteld en geven we ze om de paar dagen. Op deze manier heeft ze bijna nooit meer echt 'ontstoken' oogjes en als ze dat wel heeft, is het erg snel weer weg. Echt helemaal top! Wij, en onze Misia, zijn enorm blij met deze natuurlijke oogdruppels. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten!

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren