alsa-nature Vitaal hondenbrokken
Nu met 25% extra korting!

Alles begon met het idee, de hond natuurlijk te voeden. Zo werd alsa-hundewelt in 1997 opgericht, met als doel een hoogwaardige voedingslijn voor honden aan te bieden, welke uit puur natuurlijke ingrediënten bestaat. Paralel met het openlijke bewustzijn voor natuurlijke hondenvoeding steeg het aantal hondenbezitters, welke ook hun hond de grootst mogelijke levenskwaliteit willen bieden. Naast de voedingsproducten kwamen daar talrijke toebehoren bij en al snel ontwikkelde alsa-hundewelt zich tot een specialist en groot verzendbedrijf – het kwaliteitsbewustzijn van de onderneming is daarbij een onderscheidend gevolg.

alsa-hundewelt is geslaagd door met een gelijk blijvende hoge kwaliteit van de producten en een sterke innovatie het vertrouwen van de klanten te winnen en te behouden.

1997Oprichting van ALSA-Hundewelt in Ihlow – in het hart van Ostfriesland in Duitsland
1998De eerste postordercatalogus verschijnt
1999ALSA-Hundewelt gaat online
2000De nieuwe versie van de ALSA-Hundewelt-Shop begint
2003Verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand aan de Gutenbergstraße in Ihlow
2004Opbouw van een natvoer productielijn en optimalisering van het droogvoeding assortiment
2005De nieuwe gebruikersvriendelijke shop-versie wordt geïnstalleerd
2007De jubileumscatalogus 2007 verschijnt en het unieke ALSA voedingsabonnement gaat online
2008Het eerste voedingsprogramma voor katten komt op de markt
2009Relaunch van de ALSA-Hundewelt Online-Shops
2011Modernisering van het alsa-hundewelt logo. Omzetting van het huismerk ALSA-Natur in alsa-nature. Invoering van het eigen huismerk alsa-brand
2012Januari: opening van de Nederlandse online-shop alsa-nature.nl
2012alsa-Hundewelt viert zijn 15-jarig jubileum. Voor de eerste keer verschijnt de alsa-hundewelt herfstspecial.
2014Het voedingsprogramma werd met de Serie alsa-nature PUUR Menu’s + Topping uitgebreid. Het eerste natvoer in de hondenvoedingsmarkt met een extra Cup met groenten of fruit.
2015Het voedingsprogramma wordt met het merk isegrim uitgebreid. isegrim sluit nauw aan op het oorspronkelijke voedingsspectrum van de wolf, welke de wolf als voorvader van alle honden vandaag nog steeds in de natuur vindt en jaagt.
2016Het isegrim assortiment wordt met droogvoer met een hoog vleesgehalte aangevuld.
2017alsa viert zijn 20-jarig jubileum. Met speciale jubileumedities willen we ons graag voor het langdurige vertrouwen van onze klanten bedanken.
2017Het voedingsprogramma wordt met de droogvoer serie alsa-nature INSECTUM uitgebreid. Met INSECTUM biedt alsa een hypoallergeen alternatief op basis van insectenproteïne van hoge kwaliteit.
2018Het voedingsprogramma wordt met de droogvoer serie alsa-nature SIMPLE uitgebreid. In enkel vier stappen het hondenvoer zelf samenstellen. Individueel, uitgebalanceerd en zo simpel als nooit tevoren.

Wij geven er iedere dag alles voor onze unieke geschiedenis voort te zetten en meer mensen ervan te overtuigen dat een natuurlijke voeding het belangrijkste is wat de mens zijn dier kan geven.