U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
Jetzt Gutscheincode aussuchen

Hondenknuffeldeken "Friends"

1 Beoordeling
Een vriend om te knuffelen! meer informatie ...
Laden ...
44,90
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Een vriend om te knuffelen! Deze unieke knuffeldeken met zachte hondenkop bestaat uit zacht en tegelijk robuust materiaal. Uw hond kan zijn kop perfect op de „knuffelige vriend” neerleggen. Wasbaar op 30°C. Afmetingen hoofd bij maat 1: ca. 30 x 22 x 18 cm, afmetingen hoofd bij maat 2: ca. 48 x 30 x 26 cm.

Materiaal:

Bovenmateriaal 100% polyester, bodem PVC
Eigenschap:
  • wasbaar op 30°C

Recensies
1 Beoordeling

Hondenknuffel deken
, Geschreven op 22.08.2013

De hondenknuffel deken was niet leverbaar op dat moment toen ik het bestelde, er stond dat er binnen 21 dagen weer leverbaar was. Dat klopt niet, want ik heb er meer als een maand op moeten wachten.
Ook is deze deken niet wasbaar, ook al staat dat er hier wel. Dat komt door het grote hoofd op de deken.
Mijn hond ligt er verder wel lekker op.

Van alsa, Geschreven op 23.08.2013
Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat we de deken niet binnen de beloofde termijn hebben kunnen leveren. Hopelijk heeft u het gewaardeerd dat wij u hier wel over hebben geïnformeerd. Door het grote hoofd op de deken kan het inderdaad voorkomen dat deze niet in de wasmachine past, wij zullen de maten opnemen en dit bij de tekst van het product vermelden. Om u tegemoet te komen zullen wij eenmalig de stomerijkosten van de deken aan u vergoeden.
Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren