U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

alsa-nature Kangoeroe-Rollen

2 Beoordelingen
Brengt afwisseling in het hondenleven. meer informatie ...
Laden ...
12,50
5,00 / 100 g
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Deze exotische beloning van gedroogd kangoeroevlees brengt afwisseling in het hondenleven en levert daarnaast ook waardevolle voedingstoffen. Deze kauwsnack voor honden is granenvrij & glutenvrij. Daarnaast wordt kangoeroevlees vaak ook van gevoelige honden goed verdragen. Ideaal ook als aanvulling op een eliminatiedieet op basis van kangoeroevlees.

Voedingsmiddelsoort:

Aanvullende voeding

Samenstelling:

98% Kangoeroevlees, 1,5% appelvezel, 0,5% zeezout

Analytische bestanddelen:

Eiwit 65,6%, vetgehalte 17,3%, ruwe as 4,2%, ruwe celstof 2,9%, vochtgehalte 6,1%
Eigenschap:
  • granenvrij & glutenvrij
  • enkel-eiwit
Geschikt voor:
  • gevoelige hond
Dierlijke eiwitbron:
  • kangoeroe

Recensies
2 Beoordelingen

Kangoeroe snoepjes
Van , Geschreven op 12.07.2016

Onze Boxer vindt de Kangoeroe snoepjes heerlijk! Voor kleine hondjes is het brokje denk ik iets te groot en te hard.. Een aanrader voor grotere honden!

Alles voor een Kangoeroe rol!
Van , Geschreven op 25.04.2014

Ik ben super blij met deze snack! Omdat mijn hond last heeft van allergieën, was het erg moeilijk om een beloningssnack te vinden waar hij tegen kan én die hij lekker vind. Maar we hebben het nu eindelijk gevonden!
En het is echt een super natuurproduct! Ik neem ze mee in mijn jaszak, en mijn hond loopt de gehele weg super netjes naast me, omdat hij er helemaal gek op is.
Omdat deze ons zo zijn bevallen, heb ik ze nu ook in de "dropjes" versie gekocht, deze zijn iets kleiner. Omdat mijn hond er zo gek op is, en nu constant overal netjes luistert in de hoop dat hij wat uit mijn jaszak krijgt, vind ik de kangoeroe rollen daar net ietsjes te groot voor, dan zou hij wel een boel lekkers op een dag krijgen :
Vandaar ga ik voor de dropjes voor onderweg, en als we thuiskomen krijgt hij na het afdoen van zijn riem en halsband een kangoeroe rolletje. Ik raad dit zeker aan voor honden met een allergie.. deze honden kunnen al zo weinig lekkers krijgen, en dit brengt echt een vrolijke afwisseling in hun leven! Mijn hond is er in ieder geval erg blij mee!

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren