U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

alsa-nature Kauwwortel

2 Beoordelingen
100% plantaardig, splintert niet. meer informatie ...
Laden ...
11,90
11,90 / 1 stuk
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

3 in 1: Spel, bezigheid en gebitsverzorging door ecologisch geoogste wortels van 100% Portugese boomheide. Perfect om lekker lang op te kauwen en voor de gebitsverzorging - tandsteen wordt op natuurlijke wijze verwijderd. Splintert niet, daarom het beste alternatief voor honden die graag kauwen op gewone stokken. Een volledig natuurlijk kauwproduct van natuurlijk en onbehandeld hout. 100% plantaardig, daarom zeer geschikt voor honden met allergieën of tijdens een eliminatiedieet. Maandenlang houdbaar.
Eigenschap:
  • vegetarisch
Geschikt voor:
  • gebitsverzorging

Recensies
2 Beoordelingen

Super !
Van , Geschreven op 28.03.2018

Voor mijn dwergteckel met grote kauwbehoefte kocht ik de Kauwwortel maat 2.
Eindelijk een product dat hufterproof is én geen nare allergische reacties veroorzaakt.!
Maat 2 is prima geschikt voor een kleine hond met korte poten. Hij kan de kauwwortel goed vastpakken. met de voorpoten, , maar het is nog klein genoeg om in de bek te pakken en mee te nemen.
We hebben de Kauwwortel nu enkele weken in bezit en hij wordt dagelijks gebruikt, vooral na de vleesmaaltijd. Inmiddels zijn er hele kleine stukjes af, maar hij is nog lang niet 'op'.

Hout wat wel mag
Van , Geschreven op 31.07.2014

Ik was aan het zoeken naar iets duurzaams waar op geknaagd mag worden zonder dat je bang hoeft te zijn voor splinters of afgesleten tanden.
Deze wortel lijkt op hout en het blok weegt ook flink wat...., 1 van de dames moet er een paar keer per dag mee rondlopen om even ergens te gaan liggen knagen, de andere haalt haar neus er voor op.
Het hout splintert inderdaad niet, er komen stukjes af, maar die zijn zacht en worden hier eigenlijk niet op gegeten.
Ik vind het een ideale vervanging voor ander kauwmateriaal wat, hoe sterk ook, altijd na een halve dag het loodje legt.
Voor de hond is het heerlijk om ergens veilig en lang op te knagen, resultaat te hebben, want ze krijgt het kapot..., terwijl het dus niet kapot is !!

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren