U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

Ruffwear Hondentuig "Web Master"

1 Beoordeling
Met dubbel "Draag"-Comfort en maximale bewegingsvrijheid meer informatie ...
Laden ...
89,90
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Het tuig heeft een tweede riem, wat zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van de druk en het uitbreken van de hond voorkomt. Met het uitgebalanceerde handvat kunnen oudere of zieke honden worden geholpen, bijvoorbeeld om het beklimmen van een trap te vergemakkelijken. Het ontwerp van de gordel kan worden gebruikt in alle sporten. Bevestigingsmogelijkheid van de lijn aan de stevige aluminium D-ring. Materiaal: nylon.
Eigenschap:
  • nylon

Zo meet u goed

Hoe meet ik juist? Hondenhalsbanden en hondenkleding goed opmeten

Recensies
1 Beoordeling

Goed tuig maar..
Van , Geschreven op 03.04.2019

Wij hebben dit tuigje aangeschaft omdat we een hond met HD hebben en hem willen begeleiden op de loopplank. Daar is dit een super tuig voor. Het tuigje ondersteunt onze hond op de goede plaatsen en met het handvat is het voor ons ook goed vasthouden.
Daarbij is Rufwear een topmerk en dat zie je terug in de materialen en de manier waarop deze bevestigd zijn.
Er is 1 grote MAAR bij dit tuig; de hond moet het rechtervoorbeen optillen om er in te stappen. Dat gaat prima bij de meeste honden, maar NIET bij honden met HD of ED. Zij hebben moeite met de balans en willen dan het tuigje niet meer aan.
Het was dus beter geweest als de 1e bevestiging aan beide kanten vastgeklikt kon worden ipv aan 1 zijde. De 2e bevestiging is niet gekoppeld aan een van de andere onder de buik en bij deze is dus geen last. Ik zou deze dus niet adviseren bij een hond met HD/ED.

RE: Goed tuig maar..

Van alsa-nature, Geschreven op 03.04.2019
Wat jammer te horen dat het instappen in dit tuig voor uw hond niet naar wens gaat. We zullen als tip aan Ruffwear doorgeven de voorste riem met een sluiting aan beide zijden te maken.
Indien de bouw van uw hond het toelaat zou u kunnen proberen het tuig eerst om de rechtervoorpoot te doen, zodat hij zijn poot maar iets hoeft op te tillen en het daarna om zijn hals aan te trekken.
Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren