Nog op zoek naar een kerstcadeau?
Ga hier naar de alsa-nature Kerstwereld

Shop beoordelingen

Zeer goed
(208 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Top service
Beoordeeld door Sonja W, op 25.09.2021

Al enkele jaren ben ik klant bij Alsa, ze hebben top producten, vaak leuke aanbiedingen en de service is perfect. Een aanrader om hier iets voor je viervoeter of jezelf wat te bestellen.

Prima webshop
Beoordeeld door Peter, op 25.09.2021

Prima webshop. Kwaliteit van het voer is uitstekend. Dat de leverantie iets langer duurt vind ik geen bezwaar, kwestie van op tijd bestellen.

Goede webshop
Beoordeeld door Anonieme klantenrecensie, op 07.09.2021

Goede webshop alleen de levertijd is aan de trage kant omdat het vanuit Duitsland eerst naar Nederland moet worden getransporteerd om het hier verder te verdelen.

Top webshop
Beoordeeld door Anonieme klantenrecensie, op 12.08.2021

Goede service en snelle verzending. De shop is heel duidelijk en overzichtelijk. Goede producten. Ik ben heel tevreden.

Honden en wij zijn enthousiast
Beoordeeld door Sanne, op 12.08.2021

Honden vinden de brokken heerlijk. Ze staan te joelen en te trappelen als ze brokken krijgen. En dat is bij andere wel anders geweest. Ook de snacks vinden ze heerlijk. En uiteraard het vlees. Je kan merken dat er aandacht is voor de klant. Elke keer krijgen we gratis een zakje snacks voor de honden. Er is ook aandacht voor duurzaamheid blijkend uit de papieren verpakkingen die ze gebruiken.

Geweldig
Beoordeeld door Daan, op 07.08.2021

Mijn hond vind het heerlijk. En er is best veel variatie. Snel verzonden.

Heel erg tevreden!
Beoordeeld door Renate da Costa, op 29.07.2021

De gebruiksvriendelijke webshop is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waardoor je snel vind wat je zoekt. Heel fijn! Het assortiment is erg uitgebreid en veelzijdig. Ik heb nu 2x bij jullie besteld en ben heel erg tevreden! De snacks zijn vers en ruiken zeer aantrekkelijk voor mijn honden. En ze smaken volgens mij net zo goed want ze zijn er dol op! Duidelijk van uitstekende kwaliteit! Erg fijn ook dat de producten zo milieuvriendelijk verpakt zijn. Honden blij, ik blij! Top!!

Zeer goede kwaliteit, fijne klantenservice
Beoordeeld door Vivian, op 28.06.2021

Wij bestellen al sinds 2014 bij Alsa Nature, de producten zijn netjes geleverd, vallen tot nu toe allemaal in de smaak bij de honden en als je contact opneemt met een vraag, krijg je altijd netjes en snel een reactie. Zeker een aanrader. Fijn bedrijf, fijne communicatie. Er zit ook altijd een snoepzakje met koekjes bij, waar onze eigen hond gek op is. Leuke aanbiedingen, breed assortiment. Verpakt met karton en papier, geen rommel. Niet in de voeding én niet in de verpakking. Kortom, honden blij, wij blij.

Perfect
Beoordeeld door Maaike, op 16.06.2021

Heel blij met het hondenvoer en wordt altijd super snel geleverd! Bestellen om de maand en gaat altijd goed! Vaak ook leuke kortingen! Heel tevreden

Fijn bedrijf
Beoordeeld door Linda, op 14.12.2020

Goed bedrijf, fijne producten. Na een aantal prima bestellingen viel 1 product anders uit dan verwacht. Na een e-mail naar de klantenservice kwam er direct een reactie en kreeg ik het geld terug gestort. De verzending duurt altijd wel een paar dagen omdat het via Duitsland komt maar daar houd ik rekening mee met bestellen.