Shop beoordelingen

Zeer goed
(152 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

alsa-nature Lam en aardappel
Beoordeeld door Jomi, op 02.12.2015

Prima brok voor een senior, wel wat prijzig. De bezorging zou wat beter kunnen. DHL doet er soms een week over om het product af te leveren.

Elke keer een feestje!
Beoordeeld door Dogmom-4, op 28.11.2015

Wat is het toch lekker snuffelen op de site! En vaak een hoop nieuws te vinden, leuke maandelijkse kortingen en snelle levering!

Super veel, super snel!
Beoordeeld door Priscilla Vaes, op 13.11.2015

Een gave jas van Owney besteld, en super snel in huis, inclusief koekjes voor mijn lieverds erbij! Wat een service zeg! Helemaal happy! Fijne website! En wat een keuze! Moest wel even wennen aan het Duits van DHL mijn Duits is niet zo heel goed ; maar het is goed gekomen! Top! Dat wordt vaker bestellen!

Geweldige service! Ook bij honden met "problemen" (nierdieet)
Beoordeeld door Baasje van Morris en Mack, op 13.10.2015

Onze hond zit sinds kort op een nierdieet. Omdat ik hem toch af en toe iets lekkers wil geven ben ik aan een lange zoektocht begonnen naar verantwoorde koekjes voor onze kerel. Diverse bedrijven heb ik om informatie en hulp gevraagd, maar nergens kreeg ik de indruk dat ze ook echt mee wilde denken. Tja...een hond met een nierdieet is wellicht financieel niet de meest interessante klant bedoel er mag niet veel . Over Alsa niets dan lof! Ze overleggen met de voedingsdeskundige en komen met ideeën. Echt helemaal TOP!

goed voer en heerlijke koekjes
Beoordeeld door Marjolein, op 16.09.2015

Fijne webwinkel met prima voer zonder nare toevoegingen voor mijn franse bull. Ze is een lastige eter maar hier is ze dol op. Vooral de grote variëteit aan koekjes is geweldig, we proberen ze allemaal uit!

super!
Beoordeeld door Kelly, op 26.08.2015

Ik heb een Hurtta y tuig besteld bij Alsa nature. Ik had hen gevraagd of ze de bestelling opzij konden leggen tot ik betaald had, en dit was geen probleem. Ik heb Het hen Heel moeilijk gemaakt met mijn geklaag, omdat het pakje niet snel genoeg was het was er wel al op 3dagen vanuit Duitsland dus niet traag maar Bianca van de klantendienst bleef Echt Heel vriendelijk. Ondertussen heb ik mijn verontschuldigen aangeboden voor mijn gedrag. En ik heb er ook voor gezorgd dat er meerdere mensen al besteld hebben bij alsa nature. Zoals Denise adriaensen ?? Dus de webshop is heel goed, betrouwbaar en de klantvriendelijkheid is Echt Heel goed. Ik blijf hier zeker klant en raad anderen dit ook aan!

mr
Beoordeeld door darrell, op 20.07.2015

Eerste keer besteld en verbaasd over de zorg en toewijding die deze firma besteedt aan de verpakking en verzending! Nu uittesten of mijn 6 voedselgevoelige pinchers het goed doen op de brokjes met minder eiwit. Het gratis zakje koekjes was trouwens binnen de vijf minuten leeg! De brokjes ruiken héél lekker en héél vers. Ook mijn grote dankbetuiging aan alsa-nature voor wat ze doen voor de minder gelukkige dieren uit de asielen,dit getuigt van een groot hart voor dieren!!Onderzoek de website maar even en oordeel zelf. Ik hoop dat mijn honden het goed gaan doen op deze brokjes en dan kan deze firma mij tot de vaste klanten rekenen! Dank u !!!

favoriete webshop
Beoordeeld door kim, op 08.07.2015

Ik ben toevallig deze webshop tegengekomen toen ik op zoek was naar goed blikvoer voor ons nieuwe hondje. Ik had al zoveel webshops gehad maar ik vond deze meteen het fijnste. Zowieso is het heel overzichtelijk en je vind snel wat je zoekt op deze site. De producten hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vragen worden snel beantwoord en vaak hebben ze verschillende aanbiedingen en kortingsacties zodat iedereen hier in verschillende categorieën van kan profiteren. Ons hondje is een erg moeilijke eter net zoals ons vorig hondje maar met het blikvoer van alsa nature wordt het haar toch wel moeilijk gemaakt om te laten liggen. Sinds ik hier bestel koop ik nooit meer wat anders. Het zijn goede ingredienten en ons hondje doet het er heel goed op. Zeker weten een aanrader. En ook altijd leuk, bij elke bestelling die ik plaats krijg ik altijd gratis een zak met hondenkoekjes. Kan zeggen dat die ook niet lang in de koektrommel blijven liggen!

Top
Beoordeeld door Laurent, op 20.06.2015

Alsa nature is top , verpakking van producten tot verzending alles is netjes verzorgt . En ook leuk dat er altijd een kleine verrassing bij de bestelling zit!!

Gedroogde zeetong
Beoordeeld door Aras, op 12.05.2015

Hallo lieve hondenvriendjes!! Ik heb van mijn bazinnetje een hele doos met "snoep" gekregen van Alsa-nature, wat een verwennerij!! En het aller aller lekkerste dat in de doos zit in gedroogde zeetong!!! Super lekker en je wordt er niet eens dik van!!! Nou zo lust ik er nog wel een.... Ik kan het jullie allemaal aanraden!! Dus schrijf het op jullie verlanglijstje en dan kunnen jullie binnenkort net zo genieten als ik!! Dikke knuffel, Buster ????