Het nieuwe PAASMENU is er - nu bekijken!

Shop beoordelingen

Zeer goed
(162 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Alsa natura
Beoordeeld door Nico Davelaar, op 18.02.2015

Geweldige website en prima producten tegen een prima prijs. Diversen bestellingen gedaan en de levering is prima goed verpakt en altijd een kleine verassing voor de hond bij bestelling van droogbrokken

Proefpakket
Beoordeeld door Loes, op 18.02.2015

wat een service! Na eerst wat gesnuffeld te hebben op de website, een mailtje gestuurd om te vragen welke brok het beste voor mijn enorm kieskeurige bull terriër geschikt is. Ik kreeg heel uitgebreide informatie terug, en ze zouden samen met de voedingsdeskundige overleggen. Super! Uiteindelijk kreeg ik een mail waar in stond dat er een proefpakket onderweg was. Gisteren gekregen en vanavond ga ik kijken of ze het enthousiast eet. In het proefpakket zaten allerlei extra;s, natvoer, snoepjes. Kortom echt super service! Hopelijk lust ze het en kan ik vaker gaan bestellen. :

Kwaliteit en service
Beoordeeld door Sylvia, op 18.02.2015

Uitstekende keuze en prijs/kwaliteit voor onze super kieskeurige hond. De service die je krijgt bij Alsa Nature heb ik nog nooit gezien; ik zocht een bepaald brokje en gaf in een mail aan waar het op leek en binnen 3 dagen had ik 3 gratis zakjes brokken gekregen om te kijken welke de hond het lekkerst vond; niet te geloven toch?

Prima service
Beoordeeld door Mayra, op 13.02.2015

Al meerdere keren besteld en alles wordt keurig netjes verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit en communicatie bij vragen over verlate levering is ook erg goed. Ook bij overige vragen heb ik de ervaring dat de communicatie goed verloopt. Wat mij betreft een dikke duim en ga zo door :D

Ruilen
Beoordeeld door Lia, op 06.02.2015

Heel goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik had een jas besteld die een maat te groot bleek, heb hem heel snel kunnen ruilen voor een kleinere maat. De nieuwe zending was al onderweg voor ze mijn retourzending terug hadden, waar vind je dit vertrouwen nog? Dikke pluim.

Een aanrader
Beoordeeld door Kaatje, op 04.02.2015

Wat een enorme keuze aan koekjes en kluiven voor de hond! En niet van die doorsnee koekjes die je overal ziet, maar juist zoveel bijzondere vormen en smaken. Het belangrijkste is natuurlijk de smaak en die is volgens onze hond prima in orde. Ze wist precies waar de zak met kluiven stond. Voor haar verjaardag ga ik zo'n mooie proefverpakking met een assortiment aan kluifjes bestellen. Dat wordt feest! De bestelling komt perfect verpakt aan en alle artikelen zitten ook in mooie verpakkingen. Zo is het niet alleen een plezier voor de hond, maar ook voor de baas of bazin. Het straalt allemaal kwaliteit uit.

Online shop
Beoordeeld door Sharon, op 04.02.2015

Ik vind de online shop er erg overzichtelijk uitzien echt mooi

levertijd en produkten
Beoordeeld door lizzy, op 23.01.2015

De tweede bestelling was supersnel binnen.en de klanten service neemt vragen zeer serieus en beantwoord deze zeer snel.erg goede en volgens onze Lizzy lekkere produkten

Betrouwbare webwinkel en zeer goede web-winkel!
Beoordeeld door Hennie, op 21.01.2015

Zeer goede en voor mijn hond heerlijke producten. Hij is een kieskeurige eter. De producten buiten de voeding zijn zeer divers.