U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

Super tevreden klanten met blije katten!

Beoordeelt door Susan, op 23.12.2018

Leuke shop met mooie artikelen. We zijn zeer tevreden met het voer voor onze katten, ze vinden het heerlijk en hun vacht glanst en is zijdezacht geworden. Hopelijk komt er ook nog voer voor diabetic kat in de collectie. Klantenservice zeer correct en vriendelijk. Prima bezorging.

Elsayed

Beoordeelt door Mohammed, op 29.11.2018

Zeer leuke shop, een correcte snelle service ... een tevreden klant dus.

mevr .vissers

Beoordeelt door corneliavissers, op 12.11.2018

hallo de naam is pieter .hier mee wel ik even een reactie geven op de voeding voor de hondjes voor dat wij bij als alsa nature voeding kochten gaven wij die 2 altijd vlees compleet de 1 kon zijn ontlasting heel moeilijk kwijt en de andere moest er regel matig van braken na ongeveer 5 minuten ..maar sinds wij alsa nature aan de 2 chiwau .s geven is dat 100% teniet gedaan.gr; pieter

Beoordeling

Beoordeelt door René, op 17.10.2018

Nette en verzorgde site, snel en goed geleverd met zeer goede spullen!!

Geweldig

Beoordeelt door Sylvia, op 12.09.2018

Goede producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Tevens heeft deze winkel ook een geweldige service en snelle levertijden. Kortom een superwinkel.

Top webshop

Beoordeelt door Anonieme klantenrecensie, op 19.07.2018

Alsa-Nature is een top webshop: snelle levering, geen problemen en de producten zijn van goede kwaliteit. Beter kan het niet!

Alles voor de hond

Beoordeelt door rozamunde, op 23.04.2018

Ik ben heel tevreden over de afronding van mijn bestelling bi Alsa Nature

gezond en lekker

Beoordeelt door Ciska, op 28.03.2018

Heerlijk gezond hondenvoer. Perfect te gebruiken in de training als je gezonde en pure beloningssnoepjes wilt gebruiken zonder zooi in je hond te stoppen. Ze werkt er als de beste op!! Echt een gezonde traktatie dus. Erg blij dat ik jullie gevonden heb.

Zeer uitgebreide en overzichtelijke webshop

Beoordeelt door Trudy, op 31.01.2018

Wat een fijne webshop met een zeer uitgebreid assortiment! Zeker nu mijn hond blijkt te reageren op rund en granen ga ik hier zeker een bestelling plaatsen want jullie hebben zoveel keus en ook nog eens makkelijk op te zoeken door de filters die elk specifiek probleem aangeven!

Tevreden klant..

Beoordeelt door Ann, op 14.12.2017

Zeer leuke shop, een correcte snelle service ... een tevreden klant dus.