U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

gezond en lekker

Beoordeelt door Ciska, op 28.03.2018

Heerlijk gezond hondenvoer. Perfect te gebruiken in de training als je gezonde en pure beloningssnoepjes wilt gebruiken zonder zooi in je hond te stoppen. Ze werkt er als de beste op!! Echt een gezonde traktatie dus. Erg blij dat ik jullie gevonden heb.

Zeer uitgebreide en overzichtelijke webshop

Beoordeelt door Trudy, op 31.01.2018

Wat een fijne webshop met een zeer uitgebreid assortiment! Zeker nu mijn hond blijkt te reageren op rund en granen ga ik hier zeker een bestelling plaatsen want jullie hebben zoveel keus en ook nog eens makkelijk op te zoeken door de filters die elk specifiek probleem aangeven!

Tevreden klant..

Beoordeelt door Ann, op 14.12.2017

Zeer leuke shop, een correcte snelle service ... een tevreden klant dus.

Alsa super koekjes

Beoordeelt door Karin, op 13.12.2017

Onze Keiko is allergisch voor graan en dankzij Alsa natuur graanvrije koeken kan hij ook genieten van een lekker koekje. Hij is er verzot op.

Gek op Alsa nature

Beoordeelt door Poopoo &Happy, op 03.12.2017

Poezen zijn zo gelukkig met de voeding van Alsa nature dat ze weigeren iets anders te eten. Graag meer poezen artiekels Fijne & vlotte service, fijne klantendienst.

Owney alban

Beoordeelt door Regina, op 08.11.2017

Helemaal blij met mijn nieuwe jas! Super snel geleverd en zit heerlijk warm!

100% tevreden!

Beoordeelt door Marjanne, op 06.11.2017

Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen, wat snel en netjes geleverd! De hondjes zullen blij zijn met het lekkers en speelgoed en baasje met de nieuwe lijn, het trainingsblikje en het fluitje, bedankt voor de extra hondenkoekjes!

Struisvogelvoer

Beoordeelt door Fred, op 25.10.2017

Onze honden doen het hier fantastisch op, hadden huidproblemen en 1 hond heeft een gevoelige maag na een gastritus overgehouden. Beide honden geen problemen! Top prettige site en relatief snelle levering uit Duitsland! Hopelijk blijft deze voeding constant van samenstelling en nog lang in het assortiment!

Astrid, GINGER en SNOWIE zijn heel gelukkig!

Beoordeelt door Astrid Brouwer, op 25.10.2017

Wat een geweldige online zaak., Advies is goed, zo ook de producten. Omdat ik zelf BIO eet, wil ik dat mijn honden ook BIO eten. Echter Nederland is nog niet zover als in Duitsland met BIO, zeker voor de dieren. Het bevalt mijn twee honden enorm. Ze moesten uiteraard wel wennen aan ander voer, hoewel het vlees wordt enorm door de honden gewaardeerd. Ik ben enorm blij met een bedrijf als ALSA!!!!

Mevrouw

Beoordeelt door JC, op 14.10.2017

Onze Skye een Duitse herder is een heel slechte eetster Maar sinds de lam-rijst brokken eet ze stukken beter Heb daarom nu weer bestelt