Shop beoordelingen

Zeer goed
(143 Beoordelingen)

Hier bij alsa proberen we te voldoen aan uw wensen en waarderen we uw mening

Nu beoordelen

Schriftelijk contact

Natuurlijk kunt u ook een bericht via ons
contactformulier of per email sturen.

Heel tevreden.
Beoordeeld door Janet, op 31.03.2022

Wat een goed voer is dit. Onze Hond Teun heeft een allergie en voedselintolerantie. Drama was het altijd om goed voer te vinden. Met onze Teun naar een voedingsdeskundige gegaan. En die adviseerde ons voer van Alsa. Ontlasting nu prima en geen spugen meer . En hij vindt het lekker!!! Ook de snoepjes van Zalm en Spinazie. Echt super voer. Zo blij ook met de aangepaste snoep.

Snelle levering
Beoordeeld door Toby, op 30.03.2022

Mijn eerste bestelling. Snelle levering. Ga zeker meer bestellen hier.

Gezond voor mijn hond
Beoordeeld door Mirjam, op 27.03.2022

Sinds kort Alsa Nature ontdekt en we zijn er erg tevreden over. Zelf houden wij van gezond en eerlijk eten dus wil dit ook voor onze hond. Goede variatie en keuzes in snacks en hij vindt het heerlijk! Ook goed advies gehad over dieet snacks! Wij zijn fan!

🎉 Feest!
Beoordeeld door 💕🐶 🐾👅 Kruimeltje !, op 15.03.2022

Wat een 🎉feest om zo verwend te worden met de overheerlijke gezonde Alsa- Nature voeding! Het is dat ik op ‘mijn lijn’ moet letten anders zou ik de hele dag hiervan smikkelen en smullen! Gezellige pootjes 🐾 en 👅likjes van 💕🐶Kruimeltje met ook natuurlijk gezellige groetjes van mijn baas! 🙋‍♀️🐶🍀

Top
Beoordeeld door Marieke Schilders, op 04.03.2022

Heerlijke snacks en voeding voor onze beste vriend . Keurig verpakt en geleverd. Zeer tevreden 😊

Prima kwaliteit en levering
Beoordeeld door Monique van Weeren, op 04.03.2022

Al een aantal jaren bestel ik bij Alsa Nature vanwege de hoge kwaliteit en goede service. Ik raad het ook veel mensen aan.

Fijne producten
Beoordeeld door Margriet, op 03.03.2022

Sinds 2 jaar gebruik ik de hondenkoekjes van Alsa en zij bevallen mij uitstekend. Ik heb een hond met darmproblemen en ik kon geen voertjes voor haar vinden zonder dat ze aan de diarree raakte. Een vriendin maakte mij attent op Alsa en daar doet mijn hond het uitstekend op.

Gewoon super
Beoordeeld door Diniedam, op 04.02.2022

Geweldige producten. Onze hond is altijd blij lekker koekjes en snacks te krijgen. Site is overzichtelijk en bestellen gaat erg makkelijk. Levering is altijd geweldig goed verpakt. Zeer tevreden klant. Al jaren.

Zeer tevreden
Beoordeeld door Sylvia, op 23.01.2022

2 bestellingen gedaan, mooie kwaliteit, goeie service, goed verpakt, incl presentje. Dank ervoor.

Goede kwaliteit en sortering voedsel
Beoordeeld door Berni, op 19.01.2022

We bestellen nu ongeveer een jaar en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het voedsel en de ruime sortering in graanvrije verse maaltijden en brokken. De honden doen het erg goed op dit voedsel en de jongste heeft nu geen last meer van gulping. Eenvoudig bestellen en goede levering binnen een week. Zij staan altijd te kwispelen bij de aankomst van het pakket en weten dat het zakje snoep voor direct gebruik is. Wij en de hondenmeisjes zijn erg blij met jullie en hebben het al aan velen aanbevolen.