U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
Jetzt Gutscheincode aussuchen

Veiligheidsband "See me"

2 Beoordelingen
Sensationeel: nu met accu! meer informatie ...
  • Afmeting: ca. 20 - 75 cm
  • Kleur: oranje
Bestel-nr.: 720202
11,90
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

In de donkere wintermaanden is het vooral belangrijk dat uw hond goed wordt gezien door andere weggebruikers. Met de handige veiligheidsgordel "See me" is uw hond iedere herfst wandeling veilig op de weg. Er zijn geen batterijen voor nodig. De accu kan eenvoudig worden opgeladen via een USB-kabel. "See me" is tot 500 m. zichtbaar en waterdicht. De halsband kan worden ingekort. Knipper- en continu licht instelbaar. Materiaal: 100% siliconen. Inclusief USB-kabel. Lengte: ca. 20 - 75 cm. Kleur: oranje.

Zo meet u goed

Hoe meet ik juist? Hondenhalsbanden en hondenkleding goed opmeten

Recensies
2 Beoordelingen

Goed zichtbaar en makkelijk in gebruik
Van , Geschreven op 30.07.2014

Voor de honden deze 'see me' banden besteld zodat ze in het donker zowel voor mijzelf als voor anderen nog steeds zichtbaar zijn.
De banden zijn echt super makkelijk op maat te maken, met de verschillende instellingen qua licht geven passen ze straks ook mooi in het Kerstdecor als ze op knipperstand staan...., maar wij gebruiken eigenlijk alleen de permanente 'aan' stand.
Zelfs bij de langharige dame blijft dit genoeg licht geven, terwijl andere artikelen vaak verdwijnen in haar vacht.
Ook is het erg handig dat de banden erg zuinig zijn in gebruik en als ze al moeten worden opgeladen, dit gewoon via een USB kabeltje kan aan de pc kan.
Voor ieders veiligheid is deze band absoluut een aanrader !!

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren