U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
De alsa Voedingsadvies – in slechts 3 stappen de optimale voeding voor uw hond vinden. Nu de individuele voedingsaanbeveling testen.
alsa-brand

alsa-brand "Tin-Trainer"

2 Beoordelingen
Opleiding door lof, geluid & beloningen.. meer informatie ...
  • Afmeting: Ø ca. 8 mm
Bestel-nr.: 212203
9,90
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Opleiding door lof, geluid & een beloning - bijzonder belangrijk en effectief in de hondentraining! De "Tin-trainer" is gevuld met lekkernijen. Als uw hond iets goed heeft gedaan, kun je ratelen met de 'Tin-trainer' en hem belonen met een snoepje. Hij leert het geluid te verbinden met het juiste gedrag en de beloning. Ook wanneer uw hond eens niet naar u luistert, kunt u rammelen met de 'Tin-trainer' om de aandacht op uzelf te vestigen. Met schroefdop. Materiaal: metaal. Inclusief 1 kg alsa-nature kogelmix.

Recensies
2 Beoordelingen

Werkt goed!
Van , Geschreven op 01.12.2017

Handig om mee te nemen op wandeling, even ermee rammelen en ze hebben aandacht. Ook voor de trainingen op de hondenschool ideaal en de snoepjes die erin zitten vinden ze erg lekker!

Ideaal in je jaszak!
Van , Geschreven op 08.02.2017

Wij hebben dit blikje bij ons tijdens de wandeling. Altijd gevuld met iets lekkers, zo hebben wij altijd iets bij de hand om mee te 'rammelen' om zo op een speelse manier even de aandacht van onze pup te vragen. Aanrader!

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren