U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
Jetzt Gutscheincode aussuchen

alsa-nature Classic Blikmenu-mix 2

4 Beoordelingen
6 verschillende soorten in een praktische menu-mix. meer informatie ...
Laden ...
15,95
6,65 / 1 kg
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Lekkere natvoer composities gecombineerd in een praktische blikmenu-mix. Verfijnd met waardevolle oliën voor een natuurlijke vachtglans en een gezonde huid. 6 heerlijke varianten bieden een gevarieerd dieet voor uw hond. In deze mix zitten deze 6 varianten:
Dit is een mix van verschillende menu's. Kijk voor de productbeschrijvingen en de samenstellingen bij de individuele soorten.

Voedingsmiddelsoort:

Complete voeding

Voedingsaanbeveling:

Voer dagelijks ca. 200 g per 5 kg lichaamsgewicht. Dit is een richtlijn. Op kamertemperatuur voeden en altijd vers drinkwater beschikbaar stellen.
Geschikt voor:
  • normaal actieve hond

Recensies
4 Beoordelingen

verandering van voer
Van , Geschreven op 12.03.2017

ik was op zoek naar ander voer voor mijn 4 hondjes waar geen *rommel* in zit en kwam op de site van alsa-nature terecht,heb nu 2 keer de classic besteld en mijn hondjes eten weer goed en de bakjes zijn weer leeg,de service is goed

Verandering van spijs...
Van , Geschreven op 08.03.2015

Omdat het prettig is om iedere keer weer wat anders in de hondenbak te geven heb ik ook de andere variaties geprobeerd en alles gaat met smaak naar binnen de jongste hond maakt de bakken zo goed schoon dat afwassen eigenlijk overbodig zou zijn.
Daarmee kan ik er wel vanuit gaan dat het erg lekker is.

Meer klantenrecensies

Passend bij dit product

Deze artikelen kunnen u ook interesseren