Blikvoeding voor honden in de beste Premium kwaliteit

Gezond natvoer met een hoog vleesaandeel (ca. 65%) en veel keuze in soorten vindt u in onze shop. Deze krachtige complete voeding is tevens verkrijgbaar als Enkel eiwit, Light, voor de oudere hond en puppy’s, alsook granenvrije soorten. Samengesteld uit voor menselijke consumptie geschikte ingrediënten en geproduceerd in duitsland.

alsa-nature Natvoer

alsa-nature natvoer - natuurlijk en uitgebalanceerd. Een afwisselingrijke voeding voor uw hond is zeer belangrijk voor ons. Daarom letten wij al bij het selecteren van de ingrediënten op de beste kwaliteit en hechten bij het verwerken grote waarde aan het behoud van de belangrijke sporenelementen, vitaminen en mineralen. Verfijnde samenstellingen zonder kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen bieden uw hond volwaardige en smakelijke maaltijden.
Ons super-premium honden blikvoer biedt met een hoog vleesaandeel een stevige en voedzame complete voeding voor honden. Ook blikvoer met DE-ÖKO-007 gecertificeerd biologisch vlees of vegetarische blikvoeding, geheel zonder vlees, vindt u hier bij ons. Onze recepten zijn verrijkt met waardevolle oliën, voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
De hoge acceptatie en lichte verteerbaarheid van onze voeding zorgt al meer dan 20 jaar voor tevredenheid van onze klanten. Met praktische voorraad-pakketten kunt u direct meerdere soorten als blikmenu-mix bestellen en uw hond dagelijks een nieuwe smaakvolle maaltijd in zijn voerbak serveren. Onze natvoeding is verkrijgbaar in blikken van 200g, 400g en 800g. Kijkt u eens rustig rond of laat u zich door onze voedingsdeskundige adviseren.


Hondenvoer voor voedingsgevoelige honden

Onze speciaalvoeding biedt voor honden met voedingsmiddelallergieën en onverdraagzaamheden een hoogwaardige volledige voeding. Bijvoorbeeld met gedeeltelijk verminderd vet- en eiwitgehalte voor meer gezondheid.

Natvoeding voor iedere leeftijd

Uitgebalanceerde voeding voor iedere leeftijd - met alsa-nature natvoer voor Junior, Adult en Senior zorgen wij voor de optimale voedingsstoffen, rekening houdend met de speciale behoeften van iedere levensfase.