U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
Jetzt Gutscheincode aussuchen

alsa-nature SINGLE blikmenu-mix

5 Beoordelingen
Voorraad voor voordeelprijzen. meer informatie ...
Laden ...
16,95
7,06 / 1 kg
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

De SINGLE blikmenu-mix is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van gevoelige honden en bevat per blik daarom slechts één dierlijke eiwitbron en slechts één soort koolhydraten. De menu-mix bevat 6 verschillende, granenvrije blikmenu's met elk een enkele eiwitbron. Per blik is er dus maar één diersoort in verwerkt. Hierdoor is deze mix uitermate geschikt om de juiste eiwitbron voor de dieet van uw hond te vinden, tegen een voordelige prijs. De goed verteerbare samenstelling ondersteunt de ontwikkeling van een evenwichtige darmflora en levert alle essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen. Alle varianten zijn granenvrij en daardoor ook geschikt voor honden met een granenallergie. In deze mix zitten de volgende varianten:
Dit betreft een mix van verschillende menu's. Kijk voor de volledige productbeschrijvingen en de samenstellingen bij de individuele soorten.

Voedingsmiddelsoort:

Complete voeding

Voedingsaanbeveling:

Voer dagelijks ca. 200 g per 5 kg lichaamsgewicht. Dit is een richtlijn. Op kamertemperatuur voeden en altijd vers drinkwater beschikbaar stellen.

Eigenschap:
  • granenvrij & glutenvrij
  • enkel-eiwit
Geschikt voor:
  • normaal actieve hond
  • gevoelige hond

Recensies
5 Beoordelingen

Lekker
Van , Geschreven op 14.08.2020

Heb 2 honden , waarvan de ene al een slechte
lees kieskeurige
eter is ....en snel jeuk heeft. Ik geef het nu enkele weken en merk al duidelijk verbetering en ook belangrijk ze eten het erg graag. Ik overweeg nu om ook brokjes van jullie te gaan bestellen echter , dat vergt nog wat onderzoek ... er is zoveel !!!

heel goed voor gevoelige honden of honden met allergie
Van , Geschreven op 18.02.2020

Mijn hond heeft een allergie en mag alleen enkel-eiwit en daarom ben ik heel blij met dit product van Alsa Nature. Ze eet het heel graag. Elke ochtend krijgt ze dit met haar gewone brokjes.

Meer klantenrecensies

Deze artikelen kunnen u ook interesseren