U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
De alsa Voedingsadvies – in slechts 3 stappen de optimale voeding voor uw hond vinden. Nu de individuele voedingsaanbeveling testen.

Biodor® Geurverwijderaar & reiniger "Animal"

0 beoordelingen
Geschikt voor alle water-compatibele oppervlakken. meer informatie ...
Laden ...
14,90
19,87 / 1 l
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

De geurverwijderaar & reiniger werkt effectief tegen onaangename geuren van organische verontreiniging zoals zweet, speeksel, uitwerpselen en urine. Het reinigt en elimineert de geuren duurzaam. Het kan gebruikt worden in de dierenartspraktijk en thuis, voor het reinigen van vloeren, meubilair, kooien, kattenbakken, honden­manden en textiel, zoals tapijten en bekleding. Biodor® Animal geurverwijderaar & reiniger is licht biologisch afbreekbaar en voor mens en dier ongevaarlijk. Het principe is eenvoudig: de goede bacteriën uit het reinigingsmiddel elimineren de bacteriën en kiemen die de geur veroorzaken, zodat de hygiëne verbetert. Het middel komt ook diep in voegen, naden en poreuze oppervlakken en verwijdert zo iedere voedingsbodem voor bacteriën. Op alle water-verdragende oppervlakken inzetbaar. Inhoud: 750 ml.
Geschikt voor:
  • niet toe te passen op de hond

Recensies
0 beoordelingen

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.

Deze artikelen kunnen u ook interesseren