bogaclean® Geurverwijderaar "Clean & Smell Free" concentraat

Verschillende stammen van bacteriën breken vuil en ziektekiemen af. meer informatie ...
bogaclean®
Koopjes Nieuw Gratis verzending NL
bogaclean® Geurverwijderaar "Clean & Smell Free" concentraat
  • {{ attr.name }}: {{ attr.value }}
Bestel-nr.: {{ displayCode }}
19,90
12,09
19,90 / 1 l
Naar winkelmandje
Deel dit product

Productbeschrijving

bogaclean® Geurverwijderaar "Clean & Smell Free" concentraat is een zeer efficiënt reinigingsmiddel dat onaangename, organische geuren en vlekken (uitwerpselen, urine, braaksel, markeringen, incontinentie, enz.) diep, microbiologisch en duurzaam elimineert. De voedingsbodem voor geurvormende kiemen wordt verwijderd, waardoor vieze geuren en opnieuw markeren worden voorkomen. De puur bioactieve werking is ongevaarlijk voor mens en dier. Concentraat met water mengen in een verhouding van 1:10. Inhoud: 1 liter.
  • Reinigingsmiddel en geurverwijderaar
  • 5 Bio-actieve bacteriën complex
  • Concentraat 1:10
  • Reinigt oppervlakken zoals tegels, parket, laminaat en textiel grondig
  • Microbiologisch, elimineert blijvend onaangename geuren
  • Slecht ruikende kiemen worden beroofd van hund voedingsbodem - voorkomt bijv. opnieuw markeren
  • Onschadelijk voor mens en dier

Fles voor gebruik goed schudden. Concentraat in een verhouding van 1:10 met water mengen. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken en textielen. Goed laten intrekken en laten drogen, niet afspoelen met water, niet afdrogen. Gebruik geen ontsmettingsmiddelen of zure reinigingsmiddelen op hetzefde moment. Reiniging in de wasmachine: Vuile textielen in de wasmachine geven en ca. 50ml (of 1:10) bogaclean® Geurverwijderaar "Clean & Smell Free" toevoegen. Zet de machine aan, start het programma, stop het programma nadat het water binnen is gestroomt en laat het 6-8 uur inwerken. Was daarna zoals gebruikelijk. Op de hand wassen: In principe als wassen in de wasmachine, 6-8 uur laten inwerken en daarna met de hand wassen.

Samenstelling

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, parfum, benzisothiazolinon, methylisothiazolinon, laurylamine dipropylenediamine, microorganismen kl. 1

Geschikt voor:

  • niet toe te passen op de hond

Recensies

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.