U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
De alsa Voedingsadvies – in slechts 3 stappen de optimale voeding voor uw hond vinden. Nu de individuele voedingsaanbeveling testen.
Hund & Herrchen

Hund & Herrchen Honden-shampoo "Wuscheltiger"

0 beoordelingen
Ideaal voor een lange en wollige vacht. meer informatie ...
  • Inhoud: 250 ml
Bestel-nr.: 410109
11,90
4,76 / 100 ml
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Ideaal voor een lange en wollige vacht: Bio Avocado olie en Bio Jojoba olie verzorgen en reinigen zacht. Avocado olie maakt de huid soepel en geeft de vacht glans en volume. Jojobaolie maakt de huid elastisch en voorkomt uitdroging. Samenstelling van gecontroleerde en gecertificeerde natuurlijke-cosmetica standaards. Zonder toevoeging van siliconen, parabenen en palmolie. PH-neutraal en veganistisch. Inhoud: 250 ml.

Hund & Herrchen is de eerste in Duitsland gefabriceerde veganistisch natuurlijke cosmetische verzorgingslijn voor honden, welke dezelfde richtlijnen aanhoudt als bij de menselijke gecertificeerde cosmetica-standaarden: het bevat geen parfum, synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, siliconen en gluten. Bovendien wordt er bij deze producten geen paraffine, sodium laureth sulfaat, PEGs en palmolie gebruikt. Tegelijk bewaart de pH-neutrale formule de natuurlijke zuurbescherming van de huid en is daarom perfect voor de verzorging van de gevoelige hondenhuid.
Geschikt voor:
  • vacht & huidverzorging

Recensies
0 beoordelingen

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.

Deze artikelen kunnen u ook interesseren