Kauwartikelen en snacks voor honden

Naast gezonde hondenvoeding heeft de hond ook iets nodig om lekker te kauwen en knabbelen. Het gebit wordt daarbij gereinigd en de kaakspieren worden versterkt. Bovendien is uw hond met een kauwbot of een zwijnenoor gezond en verantwoord bezig. Alle producten in de onlineshop zijn vrij van chemische toevoegingen.

alsa-nature Kauwartikelen

U bent op zoek naar kauwartikelen voor uw hond? Hier bieden wij u een groot aantal hoogwaardige hondenkauwartikelen aan. Puppy's, volwassen honden en oudere honden kunnen met alsa-nature kauwproducten genieten van zeer lang kauwgenot en dat geheel zonder kunstmatige toevoegingen. Honden bezitten van nature een zeer uitgesproken behoefte aan kauwen ─ Met onze kauwsnacks en kauwbotten kunt u uw hond in zijn kauwbehoefte voorzien. Ook kauwproducten voor honden zonder granen en met een gereduceerd vetpercentage vindt u hier in de shop.

100 % Natuurproducten

Wij bieden een groot assortiment kauwartikelen aan, bestaande uit allemaal 100% natuurproducten. De zorgvuldige luchtdroging behoud alle belangrijke eiwitten en maakt de snack tot een waardevolle eiwitleverancier. Zo vindt u hier bijvoorbeeld Paardenlong, Konijnenoren, of Buffelpens waarmee u uw hond een heel groot plezier kunt doen. Ontdek ook onze reuze-kauwbotten voor zeer lang kauwplezier. De alsa-nature Kalfs- en Paardenbotten zijn met hun vleesstukken en pezen zeer geliefd bij honden. Let u erop dat u uw hond bij een botintolerantie (fecale impactie) geen kauwbotten geeft.

Gebitsverzorging met kauwartikelen

Voor een frisse adem en schone tanden vindt u hier ook enkele kauwartikelen voor gebits- en mondverzorging. Bijvoorbeeld met een natuurlijk pepermunt aroma ter voorkoming van een slechte adem of met een speciale vorm voor een optimale reiniging van het tandvlees. Zo kunt u blijvende tandplak vermijden en tegelijk uw hond smaakvol kauwplezier bieden.

De alsa-nature kortingscodes 20% blikvoeding & verszakken 22% Hondentoebehoren