Honden-thermometer

Thermometer voor uw dieren EHBO-koffer. meer informatie ...
Koopjes Nieuw Gratis verzending NL
Honden-thermometer
  • {{ attr.name }}: {{ attr.value }}
Bestel-nr.: {{ displayCode }}
6,90
4,89
Naar winkelmandje
Deel dit product

Productbeschrijving

Deze hoogwaardige, digitale thermometer voor honden is zeer nauwkeurig, heeft een flexibele punt en meet bijzonder snel - ideaal voor gebruik bij honden. Na de meting klinkt een automatische signaaltoon en wordt de laatste waarde opgeslagen om het later na te kunnen kijken. Waterdicht design met batterijaanduiding en inclusief transparante beschermhoes. Incl. batterijen.

Let op: Als u de indruk heeft dat er sprake kan zijn van een ernstige ziekte, dient u uw dierenarts te raadplegen - zeker als de lichaamstemperatuur van uw hond verhoogd is.

Batterijen en accu’s milieuvriendelijk afvoeren

Recensies

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.

Profiteer van leuke aanbiedingen en speciale acties

Door u te registreren, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor gegevensbescherming.

Uw toestemming voor het toesturen van onze nieuwsbrieven kunt u altijd weer intrekken.

alsa-nature
Uw voordelen met alsa-nature
Route + contact
alsa-hundewelt GmbH & Co. KG
Gutenbergstraße 11
26632 Ihlow OT Riepe
Betalingsmogelijkheden
  • iDeal
  • PayPal
  • PayPal Express
  • Mastercard
  • VISA
  • Vooruitbetaling
Levering
  • DHL
  • GLS

De alsa nieuwsbrief

✓ Exclusieve aanbiedingen ✓ Kortingen & acties ✓ Direct 15% korting

¹ Juli-kortingscodes: 20% op blikmenu's & verzakken & 22% op hondentoebehoren. Geldt voor één item in elke categorie, met aantal 1. Geldig tot en met 31-07-2024, voor bestellingen in de onlineshop va. € 20,- bestelwaarde, na aftrek van retouren. Geldt niet voor afgeprijsde artikelen, welkomstpakketten, waardebonnen en artikelen met klantindividuele aanpassingen. Per bestelling, klant en huishouden kunnen per maand maximaal twee kortingscodes van de maandaanbiedingen ingewisseld worden. Alleen de kortingscodes van de maandaanbieding kunnen tegelijk bij dezelfde bestelling ingewisseld worden. Kortingscodes kunnen niet worden ingewisseld op reeds doorgevoerde bestellingen en kunnen niet met andere kortingen of kortingscodes worden gecombineerd. Kortingscodes kunnen niet uitbetaald worden.

⁴ Aanbieding "gratis laarzentas" alleen geldig in de onlineshop en zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van de Aigle laarzen "Parcours 2 Bottillon" ontvangt u een Aigle laarzentas gratis. Per bestelling, klant en huishouden is deze actie eenmaal geldig. De aanbieding geldt niet voor reeds doorgevoerde bestellingen. De actie kan niet uitbetaald worden.

** Geldig bij leveringen binnen Nederland. Meer informatie over levertijden naar het buitenland vindt u op de volgende pagina: Verzendkosten

* Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten
© 2024 alsa-hundewelt GmbH & Co. KG