Honden-thermometer

Thermometer voor uw dieren EHBO-koffer. meer informatie ...
Koopjes Nieuw Gratis verzending NL
Honden-thermometer
  • {{ attr.name }}: {{ attr.value }}
Bestel-nr.: {{ displayCode }}
6,90
5,09
Naar winkelmandje
Deel dit product

Productbeschrijving

Deze hoogwaardige, digitale thermometer voor honden is zeer nauwkeurig, heeft een flexibele punt en meet bijzonder snel - ideaal voor gebruik bij honden. Na de meting klinkt een automatische signaaltoon en wordt de laatste waarde opgeslagen om het later na te kunnen kijken. Waterdicht design met batterijaanduiding en inclusief transparante beschermhoes. Incl. batterijen.

Let op: Als u de indruk heeft dat er sprake kan zijn van een ernstige ziekte, dient u uw dierenarts te raadplegen - zeker als de lichaamstemperatuur van uw hond verhoogd is.

Batterijen en accu’s milieuvriendelijk afvoeren

Recensies

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.

Profiteer van leuke aanbiedingen en speciale acties

Door u te registreren, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor gegevensbescherming.

Uw toestemming voor het toesturen van onze nieuwsbrieven kunt u altijd weer intrekken.

alsa-nature
Uw voordelen met alsa-nature
Route + contact
alsa-hundewelt GmbH & Co. KG
Gutenbergstraße 11
26632 Ihlow OT Riepe
Betalingsmogelijkheden
  • iDeal
  • PayPal
  • PayPal Express
  • Mastercard
  • VISA
  • Vooruitbetaling
Levering
  • DHL
  • GLS

De alsa nieuwsbrief

Profiteer van leuke aanbiedingen en speciale acties

¹ September-kortingscodes: 20% korting op isegrim® producten & 20% korting op outdoor-kleding. Geldt voor één item in elke categorie, met aantal 1. Geldig tot en met 30-09-2023, voor bestellingen in de onlineshop va. € 20,- bestelwaarde, na aftrek van retouren. Geldt niet voor afgeprijsde artikelen, welkomstpakketten, waardebonnen en artikelen met klantindividuele aanpassingen. Per bestelling, klant en huishouden kunnen per maand maximaal twee kortingscodes van de maandaanbiedingen ingewisseld worden. Alleen de kortingscodes van de maandaanbieding kunnen tegelijk bij dezelfde bestelling ingewisseld worden. Kortingscodes kunnen niet worden ingewisseld op reeds doorgevoerde bestellingen en kunnen niet met andere kortingscodes worden gecombineerd. Kortingscodes kunnen niet uitbetaald worden.

²Kortingscode HERFST23 is geldig tot en met 24-09-2023, voor bestellingen in de onlineshop met een minimale bestelwaarde van €20,- na aftrek van retouren. Geldt niet voor afgeprijsde artikelen, welkomstpakketten, waardebonnen en artikelen met klantindividuele aanpassingen. Per bestelling, klant en huishouden kan slechts één kortingscode ingewisseld worden. Kortingscodes kunnen niet worden ingewisseld op reeds doorgevoerde bestellingen en kunnen niet met andere kortingscodes worden gecombineerd. Kortingscodes kunnen niet uitbetaald worden.

** Geldig bij leveringen binnen Nederland. Meer informatie over levertijden naar het buitenland vindt u op de volgende pagina: Verzendkosten

* Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten
© 2023 alsa-hundewelt GmbH & Co. KG