U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie
Jetzt Gutscheincode aussuchen

4pets® Honden-Transportbox "Ecoline"

0 beoordelingen
TÜV-gekeurde transportbox met gepatenteerd veiligheidssysteem. meer informatie ...
Laden ...
289,90
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Deel dit product:

Productbeschrijving

Veilig honden transport ontwikkeld door Zwitserse ingenieurs: De innovatieve bench bestaat uit geselecteerde hightech materialen zoals glasvezelversterkte kunststof, geanodiseerd aluminium en krasvast hout en is door TÜV getest volgens de nieuwste testnorm ECE R17. De innovatieve en gepatenteerde speciale achterwand "Crash Impact Protection System" van deze transportbox biedt uitmuntende veiligheid, terwijl het Safelock deurvergrendelingssysteem ook de bediening met één hand mogelijk maakt (bijvoorbeeld om de hond met de andere vast te houden). Dankzij het unieke design is deze hondenbench geschikt voor bijna elke auto.

Materiaal:

Kunststof (glasvezelversterkt), aluminium (geanodiseerd), hout (HDF, gecoat)
  • De TÜV Süd-geteste 4pets® hondenboxen scoren buitengewoon goed in de resultaten van crashtests en zijn daarom een bijzonder veilig transportmiddel.
  • De 4pets® Hondenboxen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn in Duitsland door het officiële testinstituut TÜV Süd volgens de testnorm ECE-R17 onderworpen aan de strengste tests.

Recensies
0 beoordelingen

Van dit product zijn geen tekstrecencies aanwezig.

Passend bij dit product

Deze artikelen kunnen u ook interesseren