Verszakken in een voordeelpakket
Nu met 25% extra korting!

Uit liefde voor de hond

Voor onderweg of als dagelijkse maaltijd – onze natuurlijke hondenvoeding uit de verszak verwent uw lieveling met vlees van slagerskwaliteit. Door de bereiding direct in de verszak wordt niet alleen de hoeveelheid productie afval verminderd, maar blijven de smaakvolle recepten ook gegarandeerd langer vers.

Verszakken

Of u nu gaat wandelen in de bergen, een fietstocht maakt of een gezellige avond bij vrienden heeft - onze honden hoeven het niet zonder de juiste voeding te stellen, zelfs als we onderweg zijn. Met een maximum aan kwaliteit worden deze heerlijke menu's vers bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en vervolgens vacuüm verpakt. Op deze manier is de maaltijd natuurlijk geconserveerd met behoud van alle voedingsstoffen. Het licht verteerbare vlees van slagerskwaliteit in combinatie met hoogwaardige ingrediënten zoals quinoa, gierst of amarant is ook geschikt voor gevoelige honden. Koudgeperste plantaardige olie zorgt voor een gezonde afronding en levert essentiële onverzadigde vetzuren. Zoals al onze producten zijn ook onze verszakken vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. De menu’s bevatten geen toegevoegde suikers of zout en zijn houdbaar buiten de koeling. Handig voor thuis, onderweg en op vakantie. Alle alsa-nature & isegrim Roots verszakken zijn er ook in een multipack van 6 x 300 g, in drie verschillende smaken - ideaal om te proberen!

Meaty to go voor nieuwe energie

Wanneer het eens geen volledige maaltijd, maar gewoon een gezonde en verse snack voor tussendoor mag zijn, dan past onze alsa-nature Meaty to go in elke jaszak. De smakelijke recepten voorzien onze honden van hoogwaardige eiwitten en daarmee van nieuwe energie tijdens hun avontuur. In combinatie met onze Treat Toob is de speciale beloning altijd bij de hand en klaar voor gebruik in het hondenpark, in de tuin of in het bos.