Verszakken in een voordeelpakket
Nu met 25% extra korting!
alsa-nature

alsa-nature - dit merk kunt u vertrouwen

Het merk alsa-nature staat voor een Premium-voedingslijn, welke een omvangrijk programma aan natuurlijke hondenvoedingsproducten biedt.

alsa-nature bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en toevoegingen van de hoogste kwaliteit en wordt in nauwe samenwerking met dierenartsen en fokkers ontwikkeld. Aanvankelijk was er slechts een klein assortiment natvoeding en droogvoeding, echter de kwalitatieve hoogwaardigheid van dit merk overtuigd de veeleisende hondenbezitter snel. Zo werd door de toenemende vraag de productontwikkeling al snel geintensiveerd.

Vandaag de dag biedt alsa-nature een breed scala aan voedingsproducten, welke optimaal op het activiteitsniveau, de grootte, de betreffende levensfase en de speciale behoeften van de hond afgestemd zijn. Zoals de premium volledige droogvoeding Medium Eiwit, een speciaal nierdieet en Junior blikmenu's voor de puppy's. Ook zijn er vele soorten voeding voor allergische honden te vinden in het assortiment. Constant worden er nieuwe prodcuten toegevoegd, om in de individuele voedingsbehoeften van de honden te voorzien. De vervaardiging van deze producten gebeurt met de modernste productiefaciliteiten, naar speciale receptuur, onder de grootst mogelijke zorgvuldigheid en controle van zowel de grondstoffen als het uiteinlijke product. Het hoge kwaliteitsbewustzijn leidt er toe dat verantwoordelijke hondenbezitters het merk alsa-nature hun vertrouwen schenken.

alsa-brand

Sinds het voorjaar van 2022 hebben wij de nieuwe serie van alsa op de markt gebracht. Dankzij het speciale kookproces, gestoomd direct in de verszak, blijven ook na het garen alle waardevolle voedingsstoffen en vitaminen behouden. Ieder FOODLOVE menu bevat Quinoa of Amarant, superfoods voor honden. Alle alsa-nature FOODLOVE menu's zijn vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen - voor een maximum aan kwaliteit en smaak. De praktische verpakking garandeert niet alleen versheid, maar vermindert ook de hoeveelheid afval.

alsa-brand

Topkwaliteit van alsa
Functionele kenmerken met een uniek design: alsa-brand zet nieuwe maatstaven met kwaliteitsproducten, welke speciaal naar de alsa-criteria voor hondeneigenaren geselecteerd worden en exclusief bij alsa verkrijgbaar zijn.