U heeft cookies in uw browser gedeactiveerd. Om onze shop volledig te kunnen gebruiken activeert u cookies in uw browser. Meer informatie

Versvoeding alsa natural Love in verszakken

Van slagerskwaliteit en in de verszak gekookt, voor gegarandeerde versheid! In de online shop vindt u vele recepten in praktische multipacks. Als puur natuurproduct is alsa natural Love vrij van conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Ook zeer geschikt voor gevoelige honden.

Verszakken

Het maximum aan kwaliteit en versheid: de heerlijke menu's worden vers bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, vacuüm verpakt en direct in de verszakken gekookt. Op deze manier is de maaltijd natuurlijk geconserveerd met behoud van alle voedingsstoffen. Koudgeperste plantaardige olie zorgt voor een gezonde afronding en levert essentiële onverzadigde vetzuren. Als puur natuurlijk producten zijn alsa natural Love en isegrim Roots vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. De menu’s bevatten geen toegevoegde suikers of zout. Houdbaar buiten de koeling. Handig voor thuis, onderweg en op vakantie. Alle alsa natural Love & isegrim Roots verszakken zijn er ook in een multipack van 6 x 300 g, in drie verschillende smaken - ideaal om te proberen!