Hondenkoekjes en versgebakken beloningssnoepjes

Extra hard gebakken koekjes zijn niet alleen een gezonde beloning voor uw hond, maar reinigen ook het gebit en versterken de kaken. Zonder toevoegingen en suiker zijn de hondenkoekjes een verantwoorde snack voor tussendoor. Ook verkrijgbaar in Light, granenvrij, vegetarisch of voor kleine honden.

alsa-nature Hondenkoekjes

alsa-nature Hondenkoekjes voor uw lieveling ─ ontdek hier een groot aantal unieke koekjes voor groot en klein. Ons zeer ruime assortiment aan gezonde hondenkoekjes biedt een lekkere afwisseling voor uw viervoeter voor iedere dag. Traktaties voor honden zijn naast een volwaardige voeding zeer geschikt voor de training, ter beloning of als snack voor tussendoor. Ook voor hondentraining zijn hondenkoekjes zeer geschikt, omdat ze zo ook de band tussen u en uw hond kunnen versterken.


Divers en van nature gezond

Onze hondenkoekjes zijn er in vele vormen, maten en variaties. Bijvoorbeeld Mini-Hartjes, Daalders, Kransjes, Dropjes of knapperig gebakken koekbotjes ─ hier is voor iedere viervoeter iets naar zijn smaak te vinden. Naast snacks met een hoog vleesaandeel vindt u hier ook vegetarische en vegane hondenkoekjes. Ook vetgereduceerde snoepjes en gecertificeerde Bio hondenkoekjes vindt u in onze shop. Voor voedingsgevoelige honden bieden wij ook een groot aantal granenvrije en allergie-neutrale hondensnoepjes. alsa-nature Hondenkoekjes voorzien uw hond dankzij de waardevolle groenten en fruit in hoogwaardige vitaminen en mineralen zoals Magnesium, IJzer en Natrium. Al onze hondensnacks zijn uit puur natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen samengesteld.