alsa-nature SENIOR Blik-menu-mix
Nu met 25% korting!

Over onze Outdoor merken

Wat zijn dat eigenlijk voor merken in het alsa assortiment. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo bijzonder. Kwaliteit staat bij alsa hoog in het vaandel en dat betreft ook onze Outdoor merken. Meer informatie over het alsa-brand, AIGLE, Owney, Hurtta, Ruffwear en FJÄLL RÄVEN.

Naar de Maattabellen

alsa-brand

alsa-brand

Topkwaliteit van alsa's functionele eigenschappen gecombineerd met een uniek design: Het alsa-brand zet nieuwe maatstaven met kwaliteitsproducten, welke speciaal naar alsa criteria voor hondeneigenaren geselecteerd worden en exclusief bij alsa verkrijgbaar zijn.

Naar de alsa-brand producten

Terug naar boven

FJÄLL RÄVEN

FJÄLL RÄVEN

De zweedse Outdoor-specialist FJÄLL RÄVEN ontwikkelt kleding en uitrusting voor mensen die graag in de natuur actief zijn en waarde hechten aan functionaliteit, slijtvastheid en duurzaamheid. Ieder kledingstuk kenmerkt zich door zijn geringe gewicht, een goede ergonomie en hoogwaardige materialen. Om de hoge kwaliteitsmaatstaaf te handhaven, worden alle producten naar de hoogste eisen getest op bruikbaarheid en belastbaarheid. Zo werd bijvoorbeeld het legendarische Greenland-Jacket van ademend G-1000®-materiaal van de beroemde bergbeklimmer Hasse Hellström tijdens een Groenland-expeditie getest.

Naar de FJÄLL RÄVEN producten

Terug naar boven

AIGLE

AIGLE

AIGLE blikt terug op 150-jaar ervaring en heeft een unieke know-how ontwikkeld bij de vervaardiging van hoogwaardige producten, bedoeld voor alle omstandigheden in de vrije natuur. De motivatie van het merk AIGLE is gebaseerd op de relatie tussen mens en natuur: van de bergen welke hij beklimt, tot de oceanen die hij bevaart. AIGLE beschouwt het als zijn rol om bij te dragen aan het behoud van deze relatie: de mensen te kleden en tegen de elementen te beschermen. Het merk vindt constant zijn inspiratie in de natuur, om de schone lucht en de vreugde van de natuur samen te voegen. Zij wordt door een sterke overtuiging geleid: „Wij hebben het buiten beter dan binnen…“

Gomma PLUS®– het zeer bijzondere natuurlijke rubber
Gomma PLUS® is een speciale mix van natuurlijk rubber, die na jaren van onderzoek is ontwikkeld. Het ongewone aan dit natuurlijke materiaal is, dat het ondanks zijn extreme sterkte glad, zacht en elastisch is – ideale voorwaarden voor het vervaardigen van kwaliteits laarzen met het hoogste draagcomfort. Gomma PLUS® wordt tevens gekenmerkt door een lange levensduur: het nagenoeg onverwoestbare materiaal is ook bij intensief gebruik en langdurige opslag niet gevoelig voor slijtage.

Naar de AIGLE producten

Terug naar boven

Owney

Owney

Owney-Outdoor biedt betrouwbare en uitzonderlijke producten voor de gezamenlijke Outdoor-activiteiten met uw hond. Nieuwe, intelligente details, zoals de uitneembare en in ieder Owney-Outdoor-Product passende snoepjes-zak, is ideaal tijdens de wandeling met de hond. De combinatie van hoogwaardige materialen en modieus design maakt de Owney-Outdoor Jassen perfect voor zowel in de natuur als in de stad.

Wie is „Owney“?
De bastaard Terrier Owney vergezeld in de jaren 1888 tot 1897 als baas- en dakloze hond, op meer dan 100.000 mijlen, postbeamtes in posttreinen. De postbeamten sluiten de hond in hun hart, voeren hem en geven hem de naam „Owney“. Als gevolg hiervan, verzamelt „Owney“ op alle spoorlijnen criss-cross door de Verenigde Staten, meer dan 1000 spoorwegpost plaatsen. De door „Owney“ begeleidde treinen kwamen altijd veilig en zonder ongevallen aan op hun bestemming. Zo werd Owney de geluksbrenger van alle spoorwegpost beamten.

Naar de Owney producten

Terug naar boven

Pinewood

Pinewood

Pinewood uit Zweden staat voor "Iedere dag een nieuw avontuur"! Het zijn toch de avonturen welke ons uitdagen: met dezelfde broek of jas vandaag nog broodjes voor het ontbijt halen, morgen met de hond door de bossen dwalen en binnenkort op Trekking-tour gaan - hierbij zijn functionaliteit en kwaliteit vereist. Iedereen definieert zijn eigen individuele avontuur en juist daarvoor staat de Pinewood Outdoorkleding.

Naar de Pinewood producten

Terug naar boven

Ruff Wear

Ruffwear - For Dogs On The Go

Als wereld marktleider op het gebied van innovatieve High-performance uitrusting voor honden heeft het Amerikaanse bedrijf Ruffwear een hoofddoel: Honden en hun begeleiders met perfect aangepaste producten aan te moedigen tot Outdoor-activiteiten. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, laat Ruffwear ieder prototype zowel in het laboratorium als in de praktijk onder de zwaarste omstandigheden testen – zo ontstaan goede en praktische uitrustings producten, die mens en hond zullen overtuigen.

Naar de Ruffwear producten

Terug naar boven

Hurtta

Hurtta

Hurtta, de finse specialist voor hondenkleding en toebehoren, staat voor producten, die het hoogste niveau van functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid combineren. Het bedrijf werkt nauw samen met universitaire onderzoeksfaciliteiten, bergbeklimmers en deelnemers van het WK Agility samen, om unieke oplossingen van in de praktijk bewezen kwaliteit te kunnen bieden. Speciaal voor hondenkleding, welke de meest veeleisende uitdagingen moet weerstaan, heeft Hurtta Hound- tex® ontwikkeld – een duurzaam, uiterst wind-, waterdicht en ademend materiaal voor extreme weersomstandigheden en sportief gebruik.

Naar de Hurtta producten

Terug naar boven

Ariat

Ariat

In 1993 werd Ariat opgericht met het idee om innovatieve en technologisch hoogwaardige schoenen te ontwikkelen. De Californische onderneming streeft deze doelstelling tot op heden nog na. Met het gebruik van de bewezen ATS®-zooltechnologie bieden Ariat schoenen en laarze een eersteklas stabiliteit, balans en het hoogste comfort. In samenwerking met vakmensen uit de sport en de zorg biedt Ariat aangenaam draagcomfort en sterke grip – ook op op oneffen ondergrond. En dat steeds in het modernste design.

Naar de Ariat producten

Terug naar boven