Regenjassen voor hondeneigenaren.

Regenjassen voor hondeneigenaren

Om ook bij wind en regen droog en warm te blijven tijdens het uitlaten van uw hond of tijdens de hondensport, zijn er voor hondenbezitters speciale regenjassen verkrijgbaar. De waterdichte jassen kenmerken zich door een hoge bewegingsvrijheid en praktische zakken voor snoepjes, poepzakjes etc.

Regenjassen voor hondeneigenaren

Regenkleding online kopen

Als trouwe metgezel aan uw zijde is uw hond onder alle weersomstandigheden klaar voor een wandeling. Maar als de lucht grijs is en de regendruppels vallen, kan een ontspannen wandeling zonder geschikte kleding snel onaangenaam worden. Daarom kun je het beste een speciaal gemaakt regenjack voor hondenbezitters gebruiken, zodat je droog blijft in de regen. Als hondeneigenaar heb je een jas nodig die niet alleen waterdicht en ademend is, maar ook duurzaam genoeg om de uitdagingen van een regenachtige uitlaatronde te weerstaan. Naast deze kenmerken hebben veel regenjassen voor hondenbezitters speciale zakken en details om snoepjes, poepzakjes of een hondenriem handig in op te bergen.

Regenjassen voor dames en heren bij alsa-nature kopen

Nat en koud weer kunnen uw plezier in de frisse lucht snel bederven, daarom moet goede outdoorkleding deze twee factoren met succes uitsluiten: Onze regenjassen en jacks van de merken OWNEY, Aigle en Pinewood combineren praktische functionaliteit met een comfortabele pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Ze zijn niet alleen geschikt voor het uitlaten van de hond in de regen, maar bijvoorbeeld ook voor de hondensport. Naast klassieke waterdichte regenjassen vind je bij ons ook heerlijk gevoerde winterjassen en zachte softshelljassen van OWNEY en andere merken die waterafstotend, warm en ademend tegelijk zijn. Daarnaast zijn veel van de regenjassen voorzien van praktische details zoals een uitneembaar snoepzakje, tunnelzakken en een vakje voor poepzakjes.

 • Waterdicht of waterafstotend
 • Winddicht & ademend
 • Hoog draagcomfort
 • Vuil- en vlekkenafstotend
 • Pasvorm voor dames, heren of unisex
 • Grote bewegingsvrijheid
 • Ook geschikt voor hondensport

Wat zijn belangrijke eigenschappen bij outdoor-jassen voor hondeneigenaren?

Wanneer u een speciale regenjas voor wandelingen met de hond aanschaft, zijn er een aantal kenmerken waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat uw nieuwe jas aan al uw wensen voldoet.
 • Allereerst is waterdichtheid essentieel: goede regenkleding voor hondenbezitters moet je effectief droog houden, zelfs bij hevige regen of vochtige mist. Daarom is het ook belangrijk dat outdoorkleding voor hondenbezitters een capuchon heeft, zodat je hoofd beschermd is tegen regen en wind.

 • Ademend vermogen is ook een belangrijk criterium. Een ademende jas zorgt ervoor dat vocht welke is ontstaan door zweten naar buiten wordt afgevoerd en zorgt zo voor een aangenaam lichaamsklimaat. Dit gaat hand in hand met winddichtheid: zelfs de sterkste wind zal u niet storen.

 • Robuuste materialen zijn ook een must voor elke jas voor hondenbezitters. Deze moeten niet alleen bestand zijn tegen vuil, maar ook bestand zijn tegen eventuele krassen of plukken door uw hond. Let daarom op hoogwaardige en robuuste materialen zoals polyester, dat bijvoorbeeld in softshelljassen wordt gebruikt. Deze stoffen zijn niet alleen bestand tegen fysieke belasting, maar hebben ook een hoge scheurvastheid en zijn doorgaans makkelijk schoon te maken - nog een pluspunt als je hond na een speels spelletje in de modder op je jas springt.

 • Bij het kiezen van een outdoorjas voor hondenwandelingen moet ook rekening worden gehouden met eigenschappen als een goede pasvorm en bewegingsvrijheid. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is op de schouders en bij de armen, zodat u uw hond zonder beperkingen kunt optillen of een bal kunt gooien.

 • Daarnaast zijn praktische details zoals extra vakken en compartimenten en bevestigingsmogelijkheden belangrijk. Of het nu gaat om poepzakjes, snoepjes of speelgoed: alles moet gemakkelijk passen en bij de hand zijn. Geïntegreerde reflectoren kunnen ook een handig extraatje zijn om ook in het donker goed zichtbaar te blijven.

 • Onze jassen van OWNEY, Aigle, Fjällräven en Pinewood zijn geschikt voor dames, heren of unisex, afhankelijk van het model. Ze combineren alle belangrijke kenmerken van goede kleding voor regenachtig weer, waardoor je warm en droog blijft tijdens elke hondenwandeling, terwijl je volledige bewegingsvrijheid hebt.