Speciaalvoeding voor honden

Heeft uw hond een voedingsallergie of maag- en darmproblemen? Bij regelmatig jeuk en krabben, diarree of vachtproblemen zou u een wisseling van voeding kunnen overwegen. Bij ons vindt u hoogwaardige speciaalvoeding voor voedingsgevoelige honden. Bij een granenallergie zou uw hond een gezonde complete voeding geserveerd moeten krijgen welke geen gluten en granen bevat.
Ook voor honden welke gevoelig of allergisch op bepaalde vleeseiwitten reageren, bieden wij als alternatief single-eiwit droogvoeding, waarbij slechts één vleessoort als eiwitbron verwerkt wordt. Bij vragen kunt u zich altijd bij onze voedingsdeskundige melden.

Licht verteerbare dieetvoeding

Bij nierproblemen adviseren wij u onze speciale nierdieetvoeding, welke met een verlaagd eiwit- en fosforgehalte de nieren daadwerkelijk ontziet. Bij verstoring van de nierfunctie vragen wij u in ieder geval een dierenarts te bezoeken.
Ook light-dieetvoeding met een gereduceerd vet- en eiwitgehalte voor overgewichtige, oudere en gevoelige honden vindt u bij ons. Met alsa-nature speciaal droogvoer spelen wij in op de behoeften van uw hond om het behoud van zijn gezondheid en welbevinden zo goed mogelijk te ondersteunen.