Natuurlijk hondenvoer voor volwassen honden.

Droogvoeding voor de volwassen hond

Een volwassen hond heeft andere voeding nodig dan puppy's of oudere honden. Belangrijk daarbij is een uitgebalanceerde voeding met eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en sporenelementen, die zowel aan de grootte als ook aan het activiteitsniveau van de hond aangepast is. Onze alsa-nature hondenbrokken bieden een passende voeding voor actieve en rustige kleinere en grotere honden!

Droogvoeding voor volwassen honden

Voor de volwassen hond bieden wij u een ruime keuze aan droogvoer, aangepast aan het energieverbruik van uw hond.
Actieve honden evenals drachtige en zogende teven hebben een prestatiegerichte hondenvoeding met een verhoogd aandeel vet en eiwitten nodig. Zo kan een buitengewone prestatie bevorderd en ondersteund worden. Ook voor normaal actieve honden bieden wij een aan het energieverbruik aangepaste lichtverteerbare hondenbrok.


Hoogwaardige ingrediënten

Alle grondstoffen worden zo geselecteerd dat ze licht verteerbaar zijn en een hoge acceptatiewaarde hebben. Natuurlijk bouwstoffen zoals Omega-3- en Omega-6-vetzuren en bijv. vitamine E en Biotine bevorderen een glanzende en gezonde vacht. Met alsa-nature Adult droogvoeding dragen wij graag bij aan het welzijn van uw viervoeter.