Hondenvoer bewaarboxen

Voerbewaarboxen bij alsa-nature kopen

In onze onlineshop vindt u een grote keuze aan verschillende voercontainers en bijpassende voerscheppen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze praktische Food-Box, waarin het droogvoer van uw hond bijzonder lang vers blijft. Dankzij de strakke schroefdop kan de container luchtdicht worden afgesloten zonder dat er vocht binnendringt of een nieuwsgierige hondenneus in de gesloten voerbewaarbox terechtkomt. Ook vindt u bij ons mooie koektrommels in retro-design voor het hygiënisch bewaren van hondenkoekjes. Bij verschillende koekblikken is het mogelijk deze alvast gevuld met natuurlijk gezonde hondensnacks thuis te ontvangen. Ideaal voor onderweg zijn onze praktische reissets. Deze bevatten niet alleen de voercontainer, maar ook een voerbak en een waterbak.

  • Hygiënische, ongediertevrije opslag van hondenvoer
  • Houd droogvoer lang vers en smakelijk
  • Luchtdichte sluiting
  • Effectief bij ondeugende viervoeters
  • In verschillende materialen verkrijgbaar
  • Ook voor onderweg als reis-set verkrijgbaar

Hoe kun je hondenvoer het beste bewaren?

Als het om snacks en droogvoer gaat, die vaak in grotere hoeveelheden worden gekocht om voldoende voorraad te hebben, is het verstandig om het hondenvoer uit de originele verpakking te halen en in een voedselcontainer te bewaren. Dit heeft als voordeel dat het droogvoer langer vers blijft en langer perfect smaakt. Bovendien voorkomt de luchtdichte opslag in de container dat uw keuken naar een voerwinkel ruikt. Bij natvoer is het echter aan te raden om geopende blikjes met een passende deksel af te sluiten en in de koelkast te bewaren. Als uw hond een gevoelige maag heeft, dient u het voer ongeveer een uur voor het voeren uit de koelkast te halen, zodat het niet te koud is tijdens het eten.

Hondenvoer voor onderweg bewaren

Hondenvoercontainers voor onderweg en op reis zijn een praktische toevoeging voor hondenbezitters die hun viervoeters graag meenemen op avontuur. Dankzij de praktische containers is onderweg voeden bijzonder handig en hygiënisch. Wij bieden u voedselcontainers in een reisset van lichtgewicht, duurzaam plastic. De container beschermt het hondenvoer tegen vocht en houdt het vers. Uit elkaar gehaald verandert de container in een water- en voerbak, zodat er ook een drinkbak en voerbak beschikbaar zijn om onderweg te voeren.