Verszakken in een voordeelpakket
Nu met 25% extra korting!
Hundefutter

Hondenbedden en voerbakken online kopen

Orthopedische hondenbedden, een fijne reisdeken voor onderweg of een
XXL-hondenbed, bij ons vindt u een ruime keuze in comfortabele ligplaatsen
voor kleine en grote honden. Ook een stijlvolle voerbak van staal of
keramiek vindt u in onze onlineshop.

Ontdek hier ons assortiment

Hondenslaapplaatsen

Hondenbedden, manden, dekens en kussen voor dromerige hondenslaapjes

Honden hebben een grote behoefte aan rust. Ze brengen overdag veel tijd door met slapen of rusten - dit kan oplopen tot 18 uur. Terwijl de honden dommelen, verwerken ze hun ervaringen of sluimeren ze in afwachting van de volgende maaltijd. De rustplaats van de hond speelt niet alleen een belangrijke rol voor zijn welzijn, maar ook voor zijn opvoeding. Want hondenbezitters sturen hun viervoeters graag naar de mand of de deken als het tijd is om uit te rusten. Honden leren snel dat hun slaapplaats een plaats van ontspanning is. Het is daarom belangrijk om een geschikte hondenslaapplaats te hebben waar het dier zich direct thuis voelt en die tegelijkertijd een hoog comfortniveau biedt, geborgenheid biedt en beschermt tegen koude vloeren en tocht.

Hondenbedden bij alsa-nature kopen

Van kleine hondenkussens tot donzige hondendekens en thermische hondenmatten tot comfortabele hondenbedden, hondenmanden en hondensofa’s, in ons assortiment vindt u alles wat uw hond nodig heeft voor een comfortabele en gezonde slaap. Afhankelijk van hoe groot uw huisdier is of zal zijn als hij volgroeid is, kunt u een geschikte hondenslaapplaats kiezen uit verschillende maten. Ook zijn onze hondenslaapplaatsen verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat er voor elke situatie en elke hondenpersoonlijkheid de juiste is: Zo is een comfortabel hondenbed met een afwasbaar oppervlak ideaal voor in de auto of onderweg, zodat u na uitstapjes buiten, de slaapplaats gemakkelijk kunt schoonmaken. Als uw hond ervan houdt om met zijn tanden op voorwerpen te kauwen, kies dan voor slaapplekken van scheurbestendig materiaal om een duurzame hondenmand te garanderen. Voor honden met gezondheidsproblemen bieden wij ook orthopedische hondenbedden en thermische hondenmatten aan.

  • Zacht gevoerde bedden voor een hoog comfortniveau
  • Isolatie tegen koude vloeren
  • Hygiënisch en gemakkelijk wasbaar
  • Veiligheid en geborgenheid voor uw hond
  • Hoogwaardige materialen
  • Veelzijdig en flexibel in gebruik
  • Verschillende maten voor kleine en grote honden

Een vaste slaapplaats voor uw hond

Voor uw hond is het erg belangrijk dat hij een vaste plek voor zichzelf heeft. Omdat hij een plek nodig heeft waar hij zich kan terugtrekken en ontspannen. Hoewel sommige honden het liefst op de grond of op de bank liggen, moet u ook voor zo’n hond een aangewezen plek inrichten die alleen van hem is. Hier kan het dier ongestoord slapen als er veel drukte in huis is of de bank door anderen wordt gebruikt. Ook kunt u uw huisdier na een succesvolle training naar zijn hondenkussen sturen om rust te houden, of tijdens het eten of als de deurbel gaat. Als de hond eenmaal heeft geleerd zich op zijn gemak te voelen en te ontspannen op zijn eigen plek, zal hij in veel situaties een rustig en ontspannen gezelschap zijn.

Wat is de juiste plaats voor de hondenmand?

De beslissing waar de hond zal slapen ligt bij de eigenaar. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de behoeften van de hond als sociaal wezen. Voor puppy's is een hondenslaapgedeelte in de woonruimte bijzonder aan te raden, bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de aangrenzende gang. Hierdoor kan de hond 's nachts dicht bij zijn baasje blijven en voelt hij zich veilig en geborgen in zijn hondenmand. Pups die in kennels of afgelegen plekken moeten slapen, missen vaak het noodzakelijke contact met hun mensen. Of het nu binnen of buiten de woning is, de keuze voor de locatie van de hondenplaats is van cruciaal belang voor de vraag of de hond zijn slaapplaats graag gebruikt en daar ontspanning en geborgenheid vindt. Doorgangsruimtes of het midden van de kamer zijn bijvoorbeeld niet geschikt omdat de hond daar nauwelijks rust zal vinden.

Zijn er hondenbedden voor honden met gewrichtsproblemen?

Naast normale bedden, manden en dekens bieden wij ook slaapplaatsen aan voor honden met speciale behoeften. Als uw hond bijvoorbeeld last heeft van reuma of andere orthopedische problemen, dan is het gezondheidsbed van ons eigen merk alsa-brand ideaal voor zijn behoeften. Het ademende schuim past zich precies aan de vorm van het lichaam van de hond aan en zorgt zo voor de ideale drukverdeling. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlicht, de pijn verlicht en een hoog comfort geboden. Ook als uw hond gevoelig is voor kou, is onze thermische mat een goede keuze. Het speciale schuim is thermisch actief: het reageert op kamertemperatuur en lichaamstemperatuur en creëert daarmee een aangename en rustgevende slaapomgeving voor uw hond. Het speciale oppervlak van de mat is tevens antibacterieel en daardoor bijzonder hygiënisch – hij kan eenvoudig met een vochtige doek worden gereinigd..