Kofferbakbescherming voor honden

Kofferbakbescherming voor honden

Bestel nu honden kofferbakbescherming passend voor uw auto hier bij alsa-nature. Beschermt de auto tegen vuil, vocht en haren en biedt tegelijkertijd een comfortabele plaats voor uw hond tijdens uitstapjes en reizen.

Kofferbakbescherming voor honden

Kofferbakdekens, hondenbedden en transportboxen online kopen

Als uw hond met veel plezier in de modder rolt, graag in het zand graaft of gewoon een wandeling in de regen maakt, vermoedt u het als hondenbezitter al: als uw viervoeter daarna de auto in moet, heeft uw auto vervolgens ook een schoonmaakbeurt nodig. Als u niet voortdurend de hele auto wilt schoonmaken en ook het interieur wilt beschermen, raden wij u aan een kofferbakbeschermer voor honden te gebruiken. Goede kofferbakbekleding houdt niet alleen vuil, vocht en hondenharen uit de auto, maar biedt uw hond ook een comfortabele plek in de auto. Afhankelijk van uw individuele wensen kunt u een kofferdeken als vloerbedekking gebruiken, een kofferbakbekleding met zijbescherming installeren of – vooral voor kleinere dieren – een antislip en waterdicht hondenbed in de auto plaatsen.

Welke kofferbakbescherming past in mijn auto

In onze onlineshop vindt u talloze opties waarmee u de kofferbak van uw voertuig optimaal kunt beschermen tegen vuil, vocht, hondenhaar en krassen. Om de zijwanden van de kofferbak te beschermen zijn er transportboxen of kofferbakhoezen met zijbescherming verkrijgbaar. Met klittenband en scheurvaste nylon banden bevestig je de bescherming snel en eenvoudig aan het interieur van de auto. Bovendien kunt u bij sommige modellen van onze kofferbakbekleding de voorzijde uitklappen om de bumper extra te beschermen, of u kunt in plaats daarvan een deken of mat als bumperbescherming gebruiken. Deze bescherming is handig zodat uw hond bij het in- en uitstappen geen krassen op de bumper of laaddrempel achterlaat. Als u geen zijbescherming nodig heeft, kunt u ook onze hondendekens en matten gebruiken om de bodem van de kofferbak te beschermen. Hierdoor heeft uw hond ook een gezellig verblijf tijdens het rijden.

  • Scheurbestendig materiaal
  • Waterdichte kofferbakbescherming
  • Eenvoudige bevestiging met betrouwbare grip
  • Gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te wassen
  • Comfort en veiligheid voor uw hond
  • Ook te gebruiken als bumperbescherming
  • Perfect geschikt voor veel voertuigen

Hoe bevestig ik de kofferbakbescherming in mijn auto?

Onze kofferbakmatten kunnen over het algemeen snel en veilig in het voertuig worden bevestigd. Zo leg je bijvoorbeeld eenvoudig een beschermdeken op de bodem van de kofferbak; de beschermmat is antislip en blijft ook tijdens het rijden op zijn plaats. Met behulp van sterke klittenbandsluitingen en scheurbestendige nylon banden kunt u een kofferbakbeschermer met extra zijbescherming aan de achterbank, de hoofdsteunen en de binnenbekleding van de bagageruimte bevestigen.

Hoe kan ik de kofferbakbescherming reinigen?

Onze kofferbakbeschermers zijn voorzien van een gemakkelijk afwasbaar oppervlak, waardoor ze eenvoudig van vuil en hondenharen kunnen worden ontdaan door ze af te nemen met een vochtige doek met spons of doek. De waterafstotende coating zorgt ervoor dat zand en vocht niet in de binnenkant van de beschermhoes kan binnendringen of zelfs in de binnenkant van de kofferbak kan komen. Daarom blijft alles onder het oppervlak droog, zelfs als de kofferbakbeschermer nat wordt gereinigd. Dankzij de klittenbandsluitingen kunnen onze kofferbakmatten ook eenvoudig uit de kofferbak worden verwijderd voor de basisreiniging.

Hoe zet ik mijn hond vast in de auto?

Om zowel uw eigen veiligheid als die van uw viervoeter te garanderen, is het belangrijk dat u uw hond goed vastzet in de auto. Laat uw hond niet op de passagiersstoel zitten, aangezien dit geen veilige plek is voor uw huisdier. In plaats daarvan zijn er, afhankelijk van de grootte van uw hond, verschillende veilige transportmogelijkheden: op de achterbank, in de voetenruimte achter de voorstoel of in de kofferbak. Tijdens iedere autorit dient u uw hond goed vast te zetten. Hiervoor zijn verschillende opties: Hondentransportboxen van kunststof of metaal, waarin uw hond tijdens de rit goed beschermd zit, kunnen afhankelijk van de grootte in de voetenruimte of de kofferbak geplaatst worden Het beste kunt u de box ook nog met gordels vastzetten, zodat deze ook bij harde remacties of uitwijkmanoeuvres stevig op zijn plaats blijft. Bovendien kunnen hondenrekken voor de laadruimte verhinderen, dat de hond bij een ongeval naar voren geslingert wordt. Met kofferbakbekleding, autodekens en hondenbedden kunt u de veiligheid en het comfort voor uw hond aanzienlijk verhogen.